Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Fred23
nagyúr
Mekkora hír lett volna, ha nem az LG-től, hanem valami kínai gyártótól jött volna az OLED panel!
-
Partz
senior tag
Már több hónapja más források szóba hozták ezt. Igazából ez az egész Sony oled pletyka, úgymond tőlük nyert most megerősítést. De elég megbízhatóak, eddig nem tudok olyat amiben nagyon mellé lőttek volna. Egy hónapon belül vagyunk a hivatalos bejelentéstől és jön a karácsonyi leállás. Ilyenkor már elég biztosak szoktak lenni az ilyen jellegű hírek, ezért mertem leírni.
-
nobeige
tag
A két sony modelles pletyka forrása:
[link]A Forbes-os link adblock használata esetén nem érhető el, ezért linkelek inkább a fórumbejegyzésre.
-
Partz
senior tag
Pár konkrét új nem hivatalos infó.
Jövőre 2 oled szériával is jelentkezik a Sony 55", 65" méretben. A második negyedévtől szállítja nagy mennyiségben a paneleket az Lg Display, szóval inkább a jövő év második felére-végére várható a megjelenés. Árazásban a jelenlegi Lg B6-C6 modelleket célozták meg, ezért van feszültség az Lg Electronics-nál a jövő évi árakat illetően.
-
Partz
senior tag
Nem tudom jelenleg az-e, de kezdeti mérésekről olvastam és kifejezetten ennél az 55"-os modellnél (PVM-X550) az Lg-vel megegyező wrgb pixel struktúrát használtak. A színkép-fényerő is hasonló, mint amit az idei Lg woled paneljei hoznak.
Kisebb képátlónál (pl. BVM-X300) saját panelt használnak, valódi rgb pixel struktúrával, nagyobb színtér mellett. Az még köztudott, hogy a koreaiak évek óta szállítanak oled paneleket a Sony-Panasonic párosnak. Szóval tapasztalatai biztos vannak oled terén a Sonynak és nem a nulláról építenek tévét.
-
GoldhandRent
őstag
-
GoldhandRent
őstag
Ki tudja, lehet hogy valami kis japan bunkerben kiserletezik a sony a legutosebb technologiaval amit tv-be bele lehet epiteni, de meg nem akarjak leloni a poent, nem allnak vele keszen... Addig kiadjak lg panellel a tv-ket, leszeletelget a kis oled tortabol, aztan ha eleg nagy szelete van, bedobja a kis kiserleti szornyeteget, es tuti sikert arat
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
évekig tartana nekik felépíteni és kikísérletezni mindezt. lényegesen rövidebb határidővel tudnak megjelenni termékkel a piacon, ha nem nekik kell 0ról felkínlódni a gyártást.
@Balika911: túl messzire nem mehetnek, kb. ugyanazt a piacot/vevőkört célozzák majd. de az eredeti állításom már akkor teljesül, ha emiatt az lg electronics engedni kényszerül a saját árréséből.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
DithenS
senior tag
Azért a panel nem minden.LG panelekből mindenki többet hoz ki mint az lg aki gyártja.LCD tévéknél is megfigyelhető ez,a sony illetve a pana sokkal feketébb képet produkál azaz a kontraszt jóval több mint az LG tv-k esetében.Játékokhoz is azokat ajánjlák mert kevesebb a késtleltetés mint a lg tv-k estében(mondjuk ezt kevesen veszik észre) szóval a lényeg az hogy nem minden a panel.Mondjuk egy ekkora vállalatnak mint a sony kicsit cinkes szerintem,illene neki gyártania de ez most mellékes.
-
Partz
senior tag
Még annyit a hírhez, az Lg Display évek óta szállít a Sony-nak oled panelt, csak eddig nagyközönség elé nem állt ezzel a Sony. Például kezdetben az PVM-X550 stúdió monitor ezekre a panelekre épült.
-
nagyúr
ha lesz oled tévéjük, akkor 100%ig biztos vagyok benne, hogy lesz olyan modeljük, ami olcsóbb lesz a legdrágább lg modelnél. azért annyira nem prémium a sony sem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Úgy néz k,i lassan olcsóbb lesz Oledet előállítani mint Lcd-t ha nem akarja bezárni a tv részleget is nyitni kell valamerre.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
nagyúr
-
nagyúr
Mondjuk nem baj ez, de az árakat biztos nem fogja letörni, mert kb. ugyanazt fogják adni, mint az LG, csak drágábban...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.