Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem is szimpatikusabb a Windows mint OS miatt az ilyen megoldás, a mostani Android-os Box-ommal is nyeglődtem eleget, mire minden -majdnem- pöpec lett, sajnos sok esetben a gyártók fw supportjától függ az egész, ráadásul ezért is -viszonylag- eléggé mélyen a zsebbe kellett nyúlni, de jóval olcsóbb volt mint bármilyen HTPC megoldás. Tv-re van kötve, media lejátszás a dolga, "tudom, hogy miért vettem", de tök jó, hogy rendesen lehet vele YT-ozni, böngészni és talán egy kicsit játszani is vele alkalomadtán. Megy még bele majd egy pár Terrás winyó és hálózati tárolónak is jó lesz. És itt ki is fújt a dolog.
Ez az ECS a 2 videó kimenetével meg érdekesebb koncepció már, az egyik a TV-be, a másik mehet az asztali monitorba fixen. Azoktól a prociktól, meg IGP-től játékokat nem várok, de ezen kívül egy otthoni "átlag és munka gép" minden funkcióját ugyanúgy kiváltja. Emellett HTPC is és már meg is vagyunk.
Egyedül az ESC márkanév aggaszt, ritkán hallani róla, jó kérdés a hosszútávú magbízhatósága. A másik pedig továbbra is az ára...
(#2) djnice : Miért az s905-ös kínai Boxok LE-vel nem azok? (A 3D-t leszámítva). Nem kötekedésképpen, csak érdekel, mert ugye ráadásul 5-ödébe kerülhetnek egy ilyennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- R5 5600X ASUS TUF X570 32GB 3600Mhz CL16 WIN 11 Pro
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest