Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
numera007
tag
Van most bestbuy agybadugós füles occón? Valaki látott valami jó akciót? Köszi.
-
numera007
tag
válasz
Flexy90 #108709 üzenetére
Az Aldiban lehet kapni néha egy ablakra való nanotechnológiás bevonatképzőt (zuhanykabinra stb ajánlják). Én a ház tetőablakjaira szoktam kenni, hetekig nem ragad rá a bogárszar. Valamint tettem már a kocsijaim szélvédőjére is. Tényleg leviszi a menetszél az esőcseppeket, ha csak finoman esik. Ugyanakkor amint ráküldöd az ablakmosó folyadékot, 3-4 mosás után szépen leoldja.
Nekem bevált, kocsimosáskor azóta teszek rá. -
numera007
tag
válasz
Donki Hóte #102646 üzenetére
Én az első között használtam, azonnal bevette.
-
numera007
tag
válasz
zeon.hu #100797 üzenetére
Én nagy kínai LED villanykörte égő vásárló voltam, vettem occót, vettem drágát. Már mind ki kellett dobni. A legszembetűnőbb az volt, amikor az UFÓ-kba vettem direkt alu LED égőt, jó minőségűnek tűnő, drágát az Alin. Csak pozitív visszajelzése volt az eladónak. A tervezett elavulás működött, pontosan fél év MÚLVA mind a 4 elpusztult pár hét leforgása alatt. Így persze hogy csak pozitív visszajelzése van. Mostanság az Auchanban veszem 250-500Ft-ig, kop kop egy se döglött még meg, másfél éves a legöregebb.
Volt olyan kínai LED ami felrobbant és az ágyon füstölgött a maradéka....... -
numera007
tag
válasz
szabi__memo #100641 üzenetére
Nekem csak a macska, és a valós (gjmű vagy személy) az ami beindítja. Se madár, se szél, se fa.
-
numera007
tag
válasz
#04441088 #100623 üzenetére
Amit legelőször kiadtak Xiaomi YI HOME CAMERA otthoni WiFi kamera (éjszakai verzió), ami kínaiul vartyog nem englisül. Az újak formája kicsit más, és vannak már teljesen eltérőek is. Nekem ez a fajta van, kínai verziós: Wayteg oldala
-
numera007
tag
válasz
#04441088 #100615 üzenetére
Nekem Xiaomi van (több darab eldugva a házban és a házkörül), még az első generációs, amin ha nem cserélek firmware-t akkor műkszik itthon (HUN) is. -17 fokig tesztelve, a madárházban is volt tavaly bent, ahol a madaraim kéthetente szétcsipkedték az USB kábelt, no problem, cserélve ment tovább. De minden mozgásról küld jelzést, bárhonnan visszanézhető, 32GB-os kártyára rögzít.Két hete olaszból néztem a házamat. A nagy bajom, hogy nem látok ilyet csak az újat, azt meg nem tudom megy-e az eddigi szoftverekkel. [kép]
-
numera007
tag
Hmm. Két éve mennek a Yi kameráim az eresz alatt, meg a madárházban, meg eldugva a lakásban. -17 fokban és madaraknál a 89%-os páratartalomnál se volt gond eddig. Lehet szerencsém volt eddig. Jelenleg 1500km -re vagyok a házamtól és most néztem vissza a délutáni felvételeket a sógorom lakásellenőrzéséről. HD-ban mutatja, képet csatolni mobilról nem tudok, de nekem bevált. Egy baj van velük csak előfizetés esetén ment kínai szerverre, különben csak memóriakártyára.
-
numera007
tag
Nem OBD, de érdekes levelek: [link]
-
numera007
tag
Most, hogy írtátok, direkt megnéztem az utóbbi rendeléseimet, hogyan váltották. Az Aliexpresszre a Mastercard-om van regisztrálva, míg a Paypalos fizetéseknél egy Amex hitelkártya van mögé téve.
Nagyon durva eltérés van a két kártya között, amikor Ft-re visszaszámolok.
Az Ali (Mastercard) majd 5Ft-al jobban jobban vált mint a Paypal. Ráadásul az Amexxel a nincs lehetőség a PayPal-on változtatni, hogy ki váltson. -
numera007
tag
válasz
huliganboy #41102 üzenetére
Hmmm. Én meg ebben a pillanatban írtam nekik, hogy a két db 30 napja vásárolt kocka Xiaomi hangszóróm hol a pitliben van. Ezek szerint nem kéne izgulnom. Valahol tekereg a világban.
-
numera007
tag
válasz
spidersoft #40941 üzenetére
Én ponyvát a lidl-ben vettem. Sokat nem használjuk, ráadásul azt írja a papírja hogy 3-4 naponta vegyük le hogy ne rohadjon a kocsi alatta. Valami 4000 alatt volt. A szél jellemzően lefújja.
-
numera007
tag
válasz
spidersoft #39235 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=4QDOS1GzDsI
-
numera007
tag
Ez a paypal váltás lehetőségének a beállítása függ attól milyen bankkártyát használsz. Nálam az egyiknél lehet változtatni, a másiknál nem.
-
numera007
tag
Sziasztok, régebben tett be valaki levegőn szilárduló szilikon szerű gyurmát, amivel a kábel törést ki lehet javítani. Mi annak a neve? Köszi.
Megtaláltam, közben.
-
numera007
tag
Az off topikban (ali) ezt mondják mostanság elfogadható minőségnek. Én is ezektől rendeltem.
-
numera007
tag
Az első kínai LED Corn égőimet 2012 augusztusában rendeltem meg Kínából. Rövid idő alatt mindent kicseréltem kínai LED égőkre a házban. Ez olyan kb. 25db E27 és kb. 15db E14 lámpát jelentett. Eddig 3 db ment tönkre. Most rendeltem megint 8 db-t mert éppen BF akció volt, persze a legújabb típust. Én elégedett vagyok velük. Ja és fél ár az itthonihoz képest.
-
numera007
tag
Csak érdekességként van egy 10 portos 60W-os Sabrent töltőm is. Rákötöttem minden nálam létező cuccot (2 telefon+2 Xiaomi PB+1MiFi egység+1MP3+1 Bt hangszóró+1Xiaomi bracelet) végig hideg maradt, piszok hamar feltöltött mindent és nagyon korrekt kidolgozású töltő (korrekt anyagminőség). Mondjuk nem a topik árfekvésébe tartozik.
-
numera007
tag
Teljesen igazad van. Amit linkeltél az a 45W/8A, amit én az a 60W/12A. Ez persze nem jelent semmit. Én végignyálaztam a teszteket, vannak hibás darabok (mint minden műszaki termék esetében), de alapvetően jókat írtak róla.
Egy próbát sok jó vélemény után, ennyi pénzért megér (nekem). -
numera007
tag
A topik kedvenc Blitzwolf helyett ezt vettem, érkezik, a tesztekben jókat írtak róla, és mivel ingyen postával jön (nem hungary) így még nagyon megéri szerintem.
-
numera007
tag
Én is kínai ebay-es LED égőkkel nyomulok, kb 50 db van a lakásban olyan 2-3 éve vettem az elsőt és eddig 2 db-t dobtam ki. A legolcsóbbakat vettem anno.
-
numera007
tag
Nekem a P8 fizetésénél a paypal oldalon az összeg leokézása után írta ki, hogy elfogyott.
-
numera007
tag
válasz
tibcsi0407 #20935 üzenetére
Nekem is a paypalnál még 3 dolcsit írt ki, majd amikor a payre kellett volna nyomni már 11 dolcsi lett. Ügyesek.
-
numera007
tag
Tudtok ajánlani olyan 18650-s Liion aksit, amit érdemes megvenni (eBay, esetleg Ali, BG GB)? Ja és a címhez méltóan occó. Ha nincs, veszek egy Xiaomi 10000-s PB-t és kiberhelem az aksit belőle, a maradékot meg piacra dobom.
-
numera007
tag
Ma megjött az Ali vásárolt Xiaomi 10000 PB tokja. Jól néz ki, a csomagolás szerint akár eredeti is lehet.
Megérkeztek a Gearbest-ről a Xiaomi lámpa és a venti. Mindkettő eredeti.
Ma van örömbodottá. -
numera007
tag
Nekem is ma jött meg a Xiaomi Powerbank. Köszönet a linkért és a kódért. Nagyon occó volt.
-
numera007
tag
válasz
maggi1886076 #14964 üzenetére
IPC-1 vagy IPC-1L Nem olcsó, de a legjobb.
-
numera007
tag
válasz
johniee #14850 üzenetére
A fake van (természetesen). Ettől eltekintve semmit nem tapasztaltam, ami hibára, vagy problémára utalna. A Lidl és aldi-s (autó) aksi töltők is CTEK koppintások majd tized áron, és tökéletesen működnek.
Van itthon egy Voltcraft IPC-L1 töltőm is, egyszer ezzel, egyszer a fake imax-al töltök. Semmi eltérést nem talasztalok. Se NiMH se NiCD-ben. A Pb-t és a Lion, Lipo társait csak az imax-al töltöm. No problém, pontosan 5 éve vettem.
-
numera007
tag
Ez idáig 3 tolató radart vettem az eBay-en. 1 kijelzőset és két csak pittyegőset. Amire kitalálták, parkolni, a gyerek játékainak összetaposása elleni kiválóan működik. Mindhárom ultrahangos. nem várok tőlük sokat, de azt amire kitalálták jók, ja és a legolcsóbbak közül válogattam. Egyszer nyomtam meg a kocsi hátulját kicsit csak, amikor felül akartam bírálni a radart (gondoltam van még 20cm-m...nem volt). Itthon ugyanezek 2-3* annyiba kerülnek.
-
numera007
tag
válasz
spidersoft #13185 üzenetére
Én is rendeltem.
-
numera007
tag
válasz
spidersoft #13181 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=t_nB16wqw98
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest