Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Valami filléres áron nem szokott lenni 1,5m-es usb 3 kábel? ( hosszabbító kábel)
-
mexel
veterán
Nem tud valaki jó kuponkódot X96 mini, X96 vagy Mecool M8s W boxokra? Amik pár napja voltak itt már nem élnek sajnos.
-
mexel
veterán
válasz huliganboy #109239 üzenetére
Kifejezetten tesztre kellenek most, nem használatra. Ezeket is meg akarom közelebbről vizsgálni, romolni, stb
Sajnos kupont nem találok hozzájuk, és még egy Mecool K1 Pro-hoz is jó lenne valami kis kuponszerűség.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz L3fty #109252 üzenetére
Köszi, az már megvolt, ott alapból olcsóbb min a Gearbest és a Gearbestet eléggé hanyagolom is az eu-s szívatásai miatt, de az eu raktárakban most elég drágák mindenkinél, szerintem lefogyhattak rendesen. Valószínűleg geekbuying marad, rendelek ma valamit, és ha elküldték majd akkor a többit, hogy nehogy egybe csomagolják Még ma lesz kis időm körbenézegetek.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz st6969 #109309 üzenetére
A napokban németországban egy új házban volt buli, és ott mutatott ilyesmit a tulaj, nagyon tetszett. Felerősödve kapcsolódott fell, igen szépen lehetett szabályozni távirányítóval, és egy kb 30 nm-es nappaliban 2 db volt a mennyezeten, a fény elégnek tűnt. ( nem szeretem a sötét lámpákat és nem tudom azok hány w-osak voltak)
Azt viszont nem tudom Xiaomi volt-e, kicsit csillogós volt a búra, szép volt. Amit linkelsz az a képen nagyobb átmérőjűnek tűnik mint amit láttam.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Mecool K1 Pro boxhoz nem tud valaki kupont? Főleg Eu raktárashoz érdekelne és Geekbuyinghoz méginkább, Gearbestet kerülném ha lehet, bár van sok pontom ott azt még levásárolnám.
Illetve kérdés a Gearbest miért változtatta meg az EU elnevezést GW-re a Gearbest ( Global Warehause), remélem nem azért mert így simán küldhetikik akár kínából is és akkor nem lehet reklamálni hogy nem eu-ból jött ha tréfázzák itthon hiszen nem szerepel az EU már araktár nevében.
Keresgélem én is a kuponokat, csak hátha beleakad valaki valamibe én nem[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Több mint egy hónapja valaki linkelte itt ezt a fülest 1$-ért a Zapals-on ( úgy látom most is annyi) , akkor megrendeltem, bár nem ismertem a boltot.
Természetesen nem érkezett meg. Van akinek megjött a csomag? Vagy ez is mehet a veszteséglistára? Megint mindenem eltűnik ami nem trackinges, semmi sima csomagom nem jön meg -
mexel
veterán
Köszi az infókat a Zapals-os fülessel kapcsolatban, akkor nem is ajánlott és várok is még
-
mexel
veterán
Geekbuyingra lehet valahol találni olyasmi jó kódokat mint Gearbestre, vagy náluk nem divat annyira?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Tud esetleg valaki Aliexpress vagy ebay linket olcsó ( de jó) oximeter és lázmérőről? Esetleg kínai link is jó ha nincs eu-s. Van millió találat, csak olyan érdekelne amit már tesztelt is valaki, főleg pontosságra.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Sajnos elég hirtelen olyan helyzetbe kerültem hogy alap dolgok megtétele is nehézzé vált, mint pl egy lámpa lekapcsolása az ágyból. Nem tudok átszerelni mindent (még mozogni is alig) és távirányítós dugaljra gondoltam mint megoldásra.
Gindoltam itt megkérdem mert keresgélni sem egyszerű, nem találkozott vki olyan eu vagy nagyon gyors raktáras szállítással ami jobb áron van mint itthon? Sok 1 aljzatos van de azt hiszem legalább 3 ast érdemes venni . Ha tud valaki akár külföldi vagy magyar webshopos ilyen terméket linkelné nekem? Előre is köszönöm
Közben nézegetem, talán a wifis dugalj még jobb mert a telefon kb mindig kéznél van[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz gorbep #186391 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Közben nem annyira lett sürgős, az alin találtam sokféle ilyen aljzatot, hasonlót a linkelthez csak éppen a neve más. 20A-es is van ( kínai, persze)
Viszont feleannyiból kijön. Rendelt már valaki pl ilyesmit? ( csak egy példa, találomra) -
mexel
veterán
válasz st6969 #186416 üzenetére
Nekem ezek max lámpához, led égőhöz kell. Itt a gond inkább hogy folyamatosan be van dugva, áram alatt van. De ha megnézem, van sok kütyü ami kínai tápegységgel folyamatosan be van dugva. És szerencsére a lakástüzekről szóló híreknél még mindig többször kiváltó ok az ágyban dohányzás mint ezek a kütyük. És igen, nem vigasztal ha éppen nálam lesz ilyen, de volt hogy szétszedtem lg, samsung és olcsó kínsi adaptert és nem lehetetett volna burkolat nélkül megmondani melyik melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest