Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
szpeti40 #117408 üzenetére
[link]
Viszont írja a végén, hogy
A kártyák elnevezésében a kifejezés nem jelenti azt hogy 480 Mbps, az 5 Gbps és a 3Gbps a tényleges adatátviteli sebesség, Ez azt jelzi, hogy megfelel az USB 2.0, USB 3.0 és SATA II szabványoknak. A tényleges maximális adatsebesség függ a PC-konfigurációktól, a kábelkörülményektől és a csatlakoztatott eszközöktől.
Tehát ilyen gond is lehet adott esetben[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
DJ. Ru$y #117387 üzenetére
Nekem két küldeményem 2017 szeptember 04 -e óta van uton..
azóta már visszatérítették de még benne tartom a telefonos csomagkövető app-ban hátha megmozdul egyszererre egyébként a TrackChecker Mobile appot használom , korekt nagyon, több tucat oldalon keresi ( köztük magyar MPL vagy Trans-o flex stb), természetesen az összes kínai, singapure stb csomagkövetökben is keresi a nyilvántartásába felvett csomagszámot, (automatikusan és ha van mozgás változás, jelzi)
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
Smith Ügynök #117181 üzenetére
paypal fizetésről képernyőmentés
a rendelés visszaigazolásáról kapott emailról egy képernyőmentés ( ez nem azonos a számlával elvileg)
én mindig ezt a kettőt mindig együtt küldöm és nem kérnek mást.
amikor csak egyiket küldtem akkor nekem is írtak[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
Janaboy #117122 üzenetére
én rendeltem most a https://www.fasttech.com oldalról egy Rolton E500 -at 14,63$ ért találtam, aztán majd meglátom milyen, az a baj hogy nem tudom összehasonlítani a E402-essel mert olyanom sincs .
Az oldalról se rendeltem még soha, de paypal fizetés volt , elvileg ha nem kapnam meg akkor nincs minden veszve. De hát miért ne küldenék..
Monot én se rendelnék..[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
vizimento #76582 üzenetére
Nekem is volt már problémám velük, pedig TN -es volt a küldemény és látszott a nyomkövetőben hogy el se hagyta az országot a csomag. Mégis azt írták vissza hogy én szerezzek a postától egy igazolást hogy nem kaptam meg.
Paypalon fizettem, ott nyitottam ügyet 3 hónap után és egyből visszafizették a teljes összeget.
Paypalon azt hiszen 180 napod van arra hogy ezt kezdeményezd. Addig csak csak tudsz majd paypalhoz fordulni ha most nem .. -
veze
őstag
válasz
DrojDtroll #75007 üzenetére
Én tőle vettem, ilyet [link] másfél éve, (akkor kicsit olcsóbb volt) Ő tuti jót küldött akkor.
Anno mikor megérkezett mértem liitokala töltővel és tudta azt ami rá van írva, Na de nem is ez a lényeg..
Hanem az, hogy azóta is használom egy rúdcsavarozóban rendszeresen, nem csak néha néha, és jól teljesít. Öröm használni, nincs sosem gondom az akkujával
Most mástól más oldalról rendeltem rendeltem INR -es Li ion akkukat (ez nagyobb A -t tud leadni elvileg mint az ICR) kiváncsi leszek az jó lesz e.. (szintén Samsung akku)[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
dugesz77 #74978 üzenetére
Én ugy tapasztaltam, az Ebay sajátja nem taktikus ( nem ismerem mások milyenek lehet ilyen nincs is amit én gondolok) tehát ha valaki rám licitál és nekem van magasabb tétem még , akkor azonnal ráteszi a legkisebb minimálist abból amit jóváhagytam, kiterítve ezzel a kártyáimat, nem lehet azt beállítani , hogy az utolsó licitemet a lejárat előtt x mp-el tegye csak meg, és kivárjon, amennyiben az még felülírná az érvényben lévő utolsót.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz
huliganboy #74745 üzenetére
Én is kaptam már ilyen átalakítót mellékelve, de ez semmire nem jó, egy darab khaki csak
A másik linkelt tipusból sosem küldtek még, lehet ők is tudják hogy ez semmire sem jó itt, azért szórják ki ingyen küldött átalakitóként ))
A nem földelt aljzatba sem lehet bedugni csak ha jól megreszelik, akkor meg már életveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!