Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz tranceplanet #120932 üzenetére
Nekem ez ugyaninnen rendelve, kb egy hete rendben megérkezett. Nagyon jó cucc mostmár kettő van belőle a világítás nélkülit majd eladom.
Ja a giroszkópos távirányító is megérkezett innen, az is teljesen jó LG tv-vel tesztelve.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Ombre85
tag
válasz tranceplanet #129997 üzenetére
Hát itt is ez megy, mostanában annyi cumóm tűnt el, hogy jelezni sem merem mindegyiket. Sőt, mástól is olvastam már itt, hogy gondja van az Újpesti postával. Az egyetlen, amit tenni tudok, hogy írok egy kövér panaszlevelet a központnak. Vidéki címemre eddig akármit rendeltem, szépen és sokkal gyorsabban megérkezett. Marad ez, amíg tényleg tiltólistára nem teszik az egész országot
-
Breki
veterán
válasz tranceplanet #148319 üzenetére
Battery Capacity Earbud: 50mAh Polymer lithium battery
Charging Box: 400 mAh Polymer lithium battery
Charging Time (h) Time in Charging the Earburds——2H
Time in Charging the Battery Case——2H
Play Time 2.5-3h
Standby Time (h) 170hItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz tranceplanet #148349 üzenetére
Azt még nem tudom mert nem merült le kb 4 óta megy többé kevésbé folyamatosan most már tv-vel is jó. Kb egy óra zene másfél óra pihenó azóta tv.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tranceplanet
addikt
válasz tranceplanet #164066 üzenetére
Közben visszaolvastam megbízható 18650 akku ügyben. A jófogáson nyíregyházai eladó, de most nem találok ilyen hirdetést. Milyen akkut érdemes venni, amire nem megy rá a gatyám?
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
dugesz77
őstag
válasz tranceplanet #164067 üzenetére
Kintről talán a liitokala shop jó. Ha csak 3A körüli a felhasználás akkor oda bőven elég a NCR18650B. Ha 12V kell akkor oda illő 4 cellát használni sorosan és párhuzamosan a 20Ah kell 6 ilyen sor ha jól számolok plusz a töltésfigyelő . Nem lesz olcsó. Készre szerelve nem olyan húzós talán jobb mint külön megvenni a cellákat
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Gearbest, banggood, fasttech vagy aliexpress megbízható boltból (shockli és a már ajánlott liitokala boltokkal van tapasztalatom, jó portékát küldtek ) gond nélkül lehet rendelni akkut, de a nyíregyházi eladó is teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Reggie0
félisten
Ha olcson es egyszeruen szeretned megoldani az akku kerdest, akkor sima biztonsagtechnikai/szunetmentes akkut veszel. Ez a szokasos zseles olomakksi. Hatranya, hogy ugyan akkora kapacitas, mint litiumbol lenne, kb ketszer akkora tomeggel jar. Viszont egyszeru tolteni es olcson cserelheto.
Mellesleg: az erositohoz lehet amugy is kell valami tapszurest csinalnod, mert a jarmuvek 12V-ja eleg zajos tud lenni, ami hallhatova vallhat az erositoben. Mi ilyenkor 12V->12V DC-DC konvertert hasznaltunk(mean well), aminek a kimenete mar joval tisztabb volt es stabil a 12V feszultseg szintje is.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz tranceplanet #164841 üzenetére
Banggood-on már nincs free shipping
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
MODERÁTOR
válasz tranceplanet #164879 üzenetére
Liitoka töltő kellene, de hallom a királyi posta nem hozza ki a külföldi csomagokat.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
sambenez
addikt
válasz tranceplanet #165184 üzenetére
Működik a zsebbika, de nem két autó közé kell kötni a kábelét.
Meg persze be kell tartani a korlátait ami a leírásában is szerepel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tranceplanet #165184 üzenetére
Ha legalább 80%-ra van töltve a zsebbika, akkor működik.
Ha 75% alatti töltöttséggel rendelkező zsebbikával próbál valaki bikázni, akkor láthatja, hogyan pukkan el, vagy utána többet az a zsebbika már semmit, vagy nagyon pici motort indít el.Indítás rásegítő a neve, tehát az akkunak benne kell lennie az autóban és legalább a műszerfalnak világítani kell, hogy valamire rá tudjon segíteni a zsebbika.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
UberMutant
őstag
válasz tranceplanet #165447 üzenetére
izé.. a kodak megszűnt, a nevét meg eladta a dzsunka balra távolkeleti gyártóknak
-
UberMutant
őstag
válasz tranceplanet #165449 üzenetére
nyilván nem, csak ez nem az a kodak, amire te hivatkozol. fyi
-
petipetya
nagyúr
válasz tranceplanet #165449 üzenetére
Ráadásul éppen a sinceritys sandiskra hivatkozni abban a tudatban, hogy arra rákeresve találni pár csalódott vásárlót itt, ellenben a kodak nevezetűt a teszten lefuttatva hozza a meghirdetett kapacitást és sebességet. Csak remélni tudom, hogy valaki szintén rákeres ezekre a vásárlás előtt, hogy elkerülje a dezinformációt.
"nincs rá lezsóidő"
-
agroman
senior tag
válasz tranceplanet #166215 üzenetére
szerinted mi az oka, hogy ugyanilyen erositok mas eladoknal ugyanennyibe kerul, csak ott a szallitas megfizetheto (<5$), mig a douknal 20$?
------
-
PainKiller13
őstag
válasz tranceplanet #179677 üzenetére
Nekem az áramossal van, kiváló termékek, szerintem a kínai paletta csúcsán helyezkednek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest