Hirdetés
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wentworth
tag
válasz Prinz Eugen #84398 üzenetére
MiBand 1-hez honnan tudnék FEKETE, EREDETI karpántot szerezni?
Az enyém eltört, feketét meg sehol se találok...Blitzwolfot soha. Se adatkábel, se töltő.
Az adatkábelből 5/5 feladta a szolgálatot, a töltő meg ráz. Sony telefonnál, a fém kis bekapcsoló gombnél is érződik, tabletnél is... Valamikor az ágyba hagytam, a börömmel hozzáértem és felugrottam mert megcsipett. Szar , egyszóval. Valami szürés, valami bajuk lehet.[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
Prinz Eugen
tag
válasz Prinz Eugen #84398 üzenetére
Valaki esetleg erre? Nézelődök, de totál elvesztem Pl QC-t elvileg a telefon nem támogat, van bármi hátránya ha olyan portra dugom?
-
andrisms
aktív tag
válasz Prinz Eugen #84419 üzenetére
Nekem Orico TSL-6U-m van, igaz alis, de ár-értékben ez is korrekt cucc, legalábbis az volt, mikor én vettem.
-
Prinz Eugen
tag
válasz Prinz Eugen #84530 üzenetére
Valaki erre?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Prinz Eugen #124793 üzenetére
Én Vention-t vettem.
De a szokásosak: Ugreen, Oriico, Vention, Blitzwolf.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
zoltan6
őstag
válasz Prinz Eugen #125831 üzenetére
Mi a baj a JBL GO-val? van itthon 3 is még a coopozásból,5 óra üzemidőt ír gyárilag,ezzel szemben 7-8 órát simán elhallgattuk többször is építkezésen egy 3 szobás lakásban fél hangerőn.
-
addikt
válasz Prinz Eugen #131216 üzenetére
Amég nekem z2-m volt, akkor egy ebay-es mágneses töltőkábellel töltöttem az esetek 99.99%-ban, tökéletesen tette a dolgát
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
nfl_fan
csendes tag
Igen. Még mágneses bölcsőm is volt, anno.
Tökéletesen töltött mindkettő. -
lsebestyen
addikt
WSKEN-t használtam még anno, teljesen jó volt. Ebay-ről vettem.
-
Ghard
őstag
Ilyenre gondolsz? Olcsó de jól működik.
-
Teplic
tag
válasz Prinz Eugen #139604 üzenetére
nekem is
-
agabe
addikt
válasz Prinz Eugen #139604 üzenetére
nem sikerült elindulnia a jelzett időben.
innentől bármikor lehet -
Vertigo18
addikt
-
agabe
addikt
válasz Prinz Eugen #139609 üzenetére
hát akkor az el is fogyott.
-
Degeczi
nagyúr
Surprise, surprise...
-
HardSanyeee
őstag
+1
Rádobtam egy 5 mp-es automatikus frissítőt az oldalra egyik frissítésnél még az eredeti ár, másik frissítésnél már sold out... Azért elég nehezen hiszem el, hogy ilyen gyorsan elfogyna, nem tartom kizártnak hogy kamu akció volt. Főleg ha hozzá vesszük azt, hogy érdekes módon 30 dollárral megugrott az ára az "akció" ideje alatt tegnap is, meg ma is...
-
snpetit
aktív tag
válasz Prinz Eugen #140015 üzenetére
Nekem is! Köszi!!!
-
a2d2
addikt
válasz Prinz Eugen #140015 üzenetére
Miket raktatok ti pontosan be a kosárba?
Én bármilyen kombót próbálok mindig ezt dobja rá:
This code can't be applied to your order.Be van állítva a profilomnál Magyarország.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz Prinz Eugen #140026 üzenetére
Akkor nálam van valami hiba mert erre is azt írja
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
dugesz77
őstag
válasz Prinz Eugen #140610 üzenetére
CHOETECH 1$ körül akciózza a 1m kábelt ha elég a hossza. Itt a fórumba találsz róla mérést stb.
-
mirci18
addikt
válasz Prinz Eugen #144347 üzenetére
Köszi a választ beírtam oda.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
TheMiller
tag
válasz Prinz Eugen #145738 üzenetére
Pont az előbb linkeltem egyet a Bestbuy topicba: Berghoff NEO - Itthonról, 4K alatt rendes minőség.
[ Szerkesztve ]
The World is Yours
-
Prinz Eugen
tag
válasz Prinz Eugen #145738 üzenetére
Erre esetleg még valaki?
-
Beni2360
félisten
válasz Prinz Eugen #181975 üzenetére
Őszintén most voltam font először az oldalon, mivel nem lehet ide rendelni honnan kéne tudnom a megbízhatóságat? A kinti rokonodat kérdezd, ő nézzen utána.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
titán
válasz Prinz Eugen #181975 üzenetére
Az O2 angol telefontársaság német online webshopja, hiszen Németországban is szolgáltatnak. Annyira megbízható mint bármely EU-s telefon cég webshopja.
Telefónica Germany GmbH & Co. OHG
Georg-Brauchle-Ring 50
80992 München
Deutschland
www.o2.de
Ust-ID-Nr.: DE 811 889 638
Amtsgericht München HRA 70343[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz Prinz Eugen #183815 üzenetére
Ez nem jó?
US $24.51 69%OFF | BaoFeng UV-13 PRO V1 10W Powerful Dual Band Walkie Talkie Type-C Charger 16KM Long Range UV13 Pro Transceiver Ham Two Way Radio
https://a.aliexpress.com/_EHk2FaT"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
titán
válasz Prinz Eugen #183827 üzenetére
Menj lejjebb az értékelésekre és nézd meg hogy EU-s országba mivel volt szállítva, ott írja a szállítási módot.
-
titán
válasz Prinz Eugen #183829 üzenetére
Igen, esetleg nézz rá az AliExpress topik Összefoglaló 2. pontjára, ahol EU-s azonosító van emlegetve az a szállítási mód ajánlott.
-
edk-
őstag
válasz Prinz Eugen #183879 üzenetére
Ebben biztos vagy? A kezdőoldalon nekem is azt írja, hogy 3+ items for $1.99, de úgy érti, hogy darabonként ennyi.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Ra3
őstag
válasz Prinz Eugen #184320 üzenetére
Okoskonnektor
Távirányítós villanykapcsoló
Szekrényvilágítás
Lámpa túlélőkészlet
Ezek pl, de mindegyik drágult mióta vettem őket, jellemzően 2-3 dollárok voltak eddig.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Dani_kp
addikt
válasz Prinz Eugen #184320 üzenetére
Később rakok be linkeket, amikor kicsit több időm lesz.
De durván összegezve:
Akius zseblámpa
Akkus fejlámpa
Vezetékes "gaming" egér
Wireless egér
Távirányítós rgb e27-es izzó
1 vagy 2 méteres led szalag
Wifi-s "kamera"
Gyerekeknek rajzolós "tablet"
Gyerekeknek vizes színező
Dc csatlakozó
Wifi-s világítás "vezérlő"Valamiből többször is vettem, mert csak 1-et engedett.
https://ingatlan.com/33821564
-
ktommy91
addikt
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Prinz Eugen #184964 üzenetére
Essager iPhone töltőkábel is? Nem nagyon mertem rendelni még, de ha azt mondjátok hogy tapasztalatok alapján nincs baj, akkor rendelek egyet magamnak.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz Prinz Eugen #184966 üzenetére
köszi a megerősítést, behúzok egyet magamnak ha legközelebb látom.
-
w.miki
veterán
válasz Prinz Eugen #185505 üzenetére
Ahol majd leírják, hogy fúj, kínai, kakis Tegyél még hozzá dupla annyit, és kapsz egy egész jót.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest