- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugesz77 #59606 üzenetére
Nekem meg pont a GearBest a fekete bárány. Először azzal szórakoztak, hogy nem fogadják el a bankkártyámat (csak PayPal mögé "drótozva"), aztán két rendelésem egyáltalán nem jött meg
Amikor jeleztem nekik, hogy nem jött meg, akkor elkezdtek a postára mutogatni, meg arra, hogy várjak még (mi a lótúróra várjak, 90 napos volt akkor már a rendelés).
De a legjobb az volt, amikor azt írták, hogy kérdezzem meg mégegyszer (tehát nem először, mert először bementem a postára érdeklődni) a postán, hogy ott van-e a csomag, akkor nem válaszoltam nekik. Erre volt pofájuk 7 nap után lezárni a reklamációt, mondván, hogy nem válaszoltam, tehát biztosan megkaptam a csomagot
Na erre igen csúnyán elküldtem őket a büdös francba és visszatérítést kértem. Azóta semmi reakció, se csomag, se pénz
Nem ajánlom senkinek a GearBest-es csaló bandát, ezekhez képest az alin csupa úriemberek vannak (ott A3 minősítésem van, 200 rendelés felé közelítek, eddig egy csomagom tűnt el és kétszer nem azt kaptam, amit rendeltem).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest