-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #16542 üzenetére
Hello!
Vegulis melyikre esett a dontes? En is meg dilemmazok Most igy allnak az arak:
Cheerson CX-10 CX10 Mini 2.4G 4CH 6 Axis LED RC Quadcopter RTF $15.99 23% kedvezmennyel /BG/
Cheerson CX-10A CX10A Headless Mode 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter RTF $17.59 36% kedvezmennyel /BG/
Illetve:
SYMA X12 Nano Explorers 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter RTF $19.99 23% kedvezmennyelVideok roluk (gondoltam segitenek eldonteni, de minel tobbet nezek, annal kevesbe )
Syma X12 vs Cheerson CX10, Which is Better?
Syma X12 vs Cheerson CX-10 Outdoors Pt. 1 - ha jol latom, ez esoben adja neki
.. esetleg, (ha lud, legyen kover alapon), ami mar nem nano, de meg mindig nem tobb szaz dollar es ar/ertek aranyban (a maga kategoriajaban), ahogy en olvasgatom es latom (alkatresz ellatas, hack-ek (pl. kontroller hatotav noveles, stb) a:
Syma X5 X5C X5C-1 Explorers New Version Without Camera Transmitter BNF $25.99 nem akcios /BG/
Ez utobbirol nem olvastam meg itt velemenyt (ha esetleg valaki probaltam, netalan mindharmat, kivancsi lennek osszehasonlitva oket, mi a velemenye).Visszaterve a nano kategoriahoz, ami a Syma X12 mellett szol, hogy nagyobb a hatotavolsaga (mig a CX10-ek nyilt terepen is max. 30m, ugy a Syma X12 kb 100m(!). ).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Silent77 #16917 üzenetére
Mediamarkt-ból 5600Ft, nem eri meg rendelni...
Az egeres topikba meg vegig kene menni dózerral, akkora arca van ott egyeseknek hogy ihaj...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #18240 üzenetére
10400mAh megvan, csak 3.6V mellett. Ha ezt leosztod 5/3.6-oddal, akkor 7488 jön ki, plusz a veszteség (93%-ot ír), amivel együtt 6964mAh jön ki 5V mellett. Viszont töltéskor a telefon se ellenálláson fűti el az 5V-4.2V közti különbséget, hanem valamelyest jó hatásfokkal használja fel. Éjszaka van már tovább számolni, legyen mondjuk 8000mAh/4.2V (töltőfesz), az aksinak van vesztesége, legyen mondjuk 7200mAh, ami ebből az egészből belemegy a telóaksiba... De ez oda is van írva:
-
htc07
addikt
-
maestro87
őstag
válasz Silent77 #18716 üzenetére
És mi a korrekt? Felajánlja a refundot amit itt elleneznek, vagy küld egy fehéret amit megint elleneznének.
Még ha hirdetne narancssárgát is, akkor azt mondom OK, de nem. Ez olyan mint mikor múltkor rendeltem a 6 pólusú csatlakozót a pákához, de 5 pólusút adott, és nem bírta felfogni, hogy küldje el még egyszer a megfelelő csatlakozót. Inkább refundot adott. Persze eladott már vagy 150-et belőle, szóval ha a 150 ember nem panaszkodott, akkor nekik csak jót küldhetett. De akkor nekem miért nem küldte el mégegyszer? Szerintem olcsóbb lett volna neki mint a refund.
Persze még mindig csatlakozó nélkül vagyok.
Nemrég meg egy best offer-es eladónak ajánlatot tettem több termékére de csak az egyiket fogadta el (mert az 1$-os best buy-árat ajánlottam rá, csak hogy lássa többet is szeretnék rendelni tőle), a többire meg se nem tett ellenajánlatot, se nem utasította el, csak várta hogy le teljen a 48 óra. Mikor meg 48 órán belül ráírtam, hogy most mi van, annyit írt, hogy nem jó az ajánlatom. De akkor miért nem utasította el, hogy lássam és esetleg korrigáljam? Bosszúból egy másik eladótól rendeltem meg a többit ugyanazon a Buy it Now árakon (meg is kapta válasznak hogy késő bánat, mikor 2 nap múlva üzeneteben próbált ellenajánlatot tenni). Bírom az ilyeneket, kiírják, hogy Best offer, de ha 10db-ot rendelsz valamiből, akkor is csak darabonként 1 centet engednek el egyesek.
Szóval egyes eladók nagyon megérdemelnék az 1 csillagot. -
XtremLor
őstag
válasz Silent77 #19077 üzenetére
Hasznos kis app-ok sleepcycle-t hasznaltam, es nekem tetszett nagyon!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
szami777
addikt
válasz Silent77 #19532 üzenetére
Köszi a linket. Várható, hogy ezek az árak lemennek a 10400-as szilikon tokok szintjére?
Nem tudom a tendenciát, lehet, akik régebb óta vannak a témában, igen.
Ha jól látom, ez a 10000-es még viszonylag új (vagy nem), és még nem nagyon terjedt el.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
azbest
félisten
válasz Silent77 #19619 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert pár éve, amikor még a kínai tabletek, telefonok elterjedése előtt pmp-t vettem kintről, a rajta lévő bélyegek átszámolva vagy 2400 forintnak feleltek meg. A tegnap előtt kapott 27 grammos levelemen meg közel 200 forintos a bélyeg
Lehet, mert ezek nem a tömeges konténeres módon adják fel, mint az 1 usd árú cuccosokat. Arra tuti van támogatás vagy más okosság, esetleg ebay értékelés gyűjtés, én is vettem már sok 1 dolcsis cuccot. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz Silent77 #19892 üzenetére
Sokat azért ne várj ezektől, ha teheted inkább szánj rá picit többet.
Vagy pl. az OBI-ban vannak a LUX szettek, nekem a sima "hóm" 3*-os is vagy 8-9 éve jól szolgál, bírják a bitfejek a gyűrődést.
A linkeltekkel ellentétben, mert ezekről már sajnos hallottam rossz véleményt is.
(esetleg amazon.co.uk-rólegy Wera szett, 20 Font körül(áthúztam, mert a Wera picit több, ami ezekhez mérhető darabszámú fejet tartalmaz), de az a top, "örökélet + 1 nap" minőség )
EZ pl. jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #19896 üzenetére
A kicsi bites csavarhúzókészletek általában precíziósak (mobiltelefon, számológép, kárcóra, stb), de ugyanezért nem is valami combosak. Ráadásnak PH2 (nem PH2.0, mer az valami nemtommi) nem is szokott bennük lenni, ami azért nem ritkán kell egy háztartásban (számítógéphez tipikusan). Szóval a "normál" bites készletek között nézelődj, ha általános célra kell... Nekem egy ilyen bitkészletem van a nagyobbacska csavarokhoz (somogyissága ellenére egész jó minőségű, bár én valamikor 6-7 éve vettem, azóta ki tudja), illetve a pici csavarokhoz egy ilyen. Ez utóbb elég gyenge, combosabb (pl. hármas) csavart már nem bírja... de elég precíz az 1mm körüli kis csavarokhoz is. Amiben mindkettő szett megbukik, az a hosszú bit. Ilyenből egyelőre Philipseket rendeltem, az kell a legtöbbször. A hosszan vékonyított bit azért jó, mert ha kis átmérőjű lyukból kell kivenni a csavart (tipikusan műanyagházas termékek), ott elvérzik a normál szárú.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Silent77 #20050 üzenetére
ez a második nagy ötlet, az volt a bajom az elsővel, hogy nagyon fasza bitek vannak benne, de általában pont ahova kéne, nem férnek be mert vastag a szár és mélyen van a lyuk.
a conrados viszont annyira nem jó bolt, lidlisben jobbat szoktak árulni tök hasonló kofferben fele ennyiért.
-
veterán
válasz Silent77 #20064 üzenetére
Sikerült kimenni, vettem is mindből. A 38-as egy hibája ,hogy nincs hozzá hosszabbító. A krovába sincs hosszabbító, csak a csavaroknak.
Plusz még jön a K tool 38in1, + a 8db bit.
A biteket tudom majd használni valamelyik markolatba? [link]Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #20076 üzenetére
Két csavarhúzó hex bit formátumról tudok: a normál, ami ¼" (6.35mm), illetve a micro, ami 4mm laptávolságú. Ebben egyezni szokott az összes, még a szatyorból áruló román 200Ft-os készletének félreköszörült csámpás bitjei is illeszkednek valamelyik rendszerbe (általában a normálba). Ezen felül van többféle négyszög formátum is, de azok inkább dugókulcsoknál ("CroVa") jellemzőek.
-
havri1
félisten
válasz Silent77 #20151 üzenetére
The following product is original, genuine, MI product?
No fake?
Thankshttp://www.buyincoins.com/item/60690.html#.VajmuREVgdU
Dear havri81
Thanks for your message
Sorry to say that there is no "MI" logo on the item
Please feel free to contact us if any question.
Best regards,
SabrinaBuyincoins Mi fan-ra a válasz.
Kapják bé[ Szerkesztve ]
havri
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #20324 üzenetére
Ofotértben kell venni a kanadai gyártmányú Micro-Clair márkájú vastag, szegett szélű kendőt. Neten még nem találtam pont ugyanezt a típust... Kinézetre valami ilyesmi, nekem sötétkék van. Ezek a vékony sprőd törlőkendők, amit adnak mindenhez (tévéhez, SJCAM-hez, stb) szerintem hosszú távon hasznavehetetlenek... Szemüveges vagyok, szemüvegre és optikára kb. 8-10 éve használom, azóta kifogástalan. Amikor vettem akkor volt 1000Ft környékén egy darab, ami ijesztő, de ez a lenti pakk is 800Ft, ahhoz képest már nem is olyan sok, pláne ha van egy, ami működik, akkor minek még másik kilenc? Azt mondjuk nemtom, hogy manapság mennyibe kerülhet... Időnként langyos vízzel, pici konyhai mosogatószerrel kézben kimosom, ezt azért igényli (és eddig tűrte is). Mosógépben nem ajánlom, mert eléggé engedi a színét...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest