Hirdetés
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
Flexy90 #97215 üzenetére
"Ha légtisztító kell akkor Xiaomi-nak van egy frankó, tapasztalatból mondom, megéri megvenni."
Na ez ügyben meg már napok óta érdeklődöm mindenfelé, de érdemi választ még nem kaptam.
Végre valaki, aki tapasztalt ez ügyben
Ez a sáomi az én problémámra szerinted jobb lenne mint egy ilyen páramentesítő? Tudom, hogy nem olcsó bele a szűrő, és pár hónapig bírja, ezeknek a vizeseknek meg nincs ilyen gondjuk, így olcsóbb az üzemeltetésük...ez az, hogy így mi alapján döntsem el melyiket vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest