Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Na ez érdekes, ha ez valami Fallout az űrben cucc lesz akkor engem megvettek. Kéne egy normális space rpg, ha már az androméda el lett szúrva.
-
L3zl13
nagyúr
Reménykedem benne, hogy ez egy űr sci-fi RPG lesz TES/Fallout mintára.
A Fallout világa érdekes, de engem annyira sosem tudott megfogni. Egy jó kis sci-fi univerzum, amolyan Mass Effect mintára, de olyan open world szabadsággal amit a Bioware-nek nem sikerült összehoznia viszont nagyon bejönne.
-
ribizly
veterán
Tyűha! Ez aztán a "mutatás".
-
sultansmith
senior tag
Na jó, teasernek jó volt, megjött az étvágyam, csak nem tudom, hogy mire, de egy jó scifire biztosan!
-
laceszgamer
addikt
A címből én elsőre valami Starcraft feelinges RTS-re gondoltam
De aztán majd kiderül, szerintem azért valami alap infot csepegtethettek volna, mert így aztán nem tudom hány ember érdeklődését csigázták fel
-
válasz
SunMount3r #9 üzenetére
Ha 4+ évig csinálják, akkor valószínűleg a világ legjobb tower defense játéka lesz...
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt a logikát direkt nem kalkuláltam bele, mer túl egyértelmű lenne.
Amúgy is, egy Bathesda-s igazán Sci-Fi FPS túl jól hangzik, hogy igaz legyen.
Inkább kalkulálok a kevésbé várt lehetőséggel, mert annál nagyobb lesz majd az öröm, ha mégis valami tetszetősebb lesz a dolog.
Amúgy látunk már ilyet, még az lehet, hogy csak egy low-budget Tower Defense lesz belőle a végén...
-
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Tehát a Bethesda, akik FPS / TPS (régebben izometrikus) nézetű open-world szerepjátékokat csinálnak negyed százada, illetve az utóbbi cirka 10 évben FPS játékokat jelentetett meg (Doom, Rage, Wolfenstein, Prey), most hirtelen az RTS-ek felé nyit.
Logikus... nem az...
-
SunMount3r
nagyúr
Mégis mi lenne? "Starfield"= Űrhajós RTS.
Pedig egy igazi űrhajós-sim-nek inkább jobban örülnék. A címmel meg csak azokat csigázzak (feleslegesen) akik szintén erre várnak. (Bár ne legyen ebben igazam).
-
Végül is a "bemutatás" kicsit túlzás. Bakker, 4 éve megy a pletyka, hogy lesz egy új játék, és még mindig csak egy teaser-t mutatnak belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest