- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Dilikutya #38 üzenetére
szerintem nincs igazad. szvsz az átlagember meg sem gondolja ezt (én sem akartam elhinni), mert annyira irreális. és pont emiatt nem néz szét,h máshol mennyi, mert logikusnak tartja,h készülékkedvezményért köt előfizt. És ha 10emberből csak 1 lesz "átejtve" már azon több haszon volt, mintha "reális" áron adnák, nem véletlenül éri meg nekik ezt csinálni. Ha meg erre a turpira mindenki rájön akkor szépen leveszik az árakat.
De lehet én gondolkozom rosszul. -
tomazin
veterán
válasz
remington2 #25 üzenetére
az a baj a nagy flesseléssel, hogy aki nem nyitja ki a kicsi szemét az hirtelen ideggörcsöt fog kapni, amikor a jól,ügyesen,frissen megvásárolt telefonjával bezötyög az mm-be porszívót venni és meglátja 20kval olcsóbban a polcon. vagy ne adj isten a banner odatolja elé, hogy hahááá készletkisöprés van a Mindenteladok ktfnél, emiatt most mindent 20%-al drágábban adok és még úgy is olcsóbb....
mellesleg ha ez mindegyik szolgnál így megy, kíváncsi lennék hogy a versenyhivatal ránézett-e már erre a csudálatos gyakorlatra.
lehet azt mondani,h sok kiadása van egy telkószolgnak (ami a csodás adók miatt igaz is), nade könyörgöm azt mi igazolja, hogy drágábban adom el a terméket, BOUNDLE konstrukcióban, mint az aki nem is ad el a telefon mellé semmit...(#31) sbazsi : +1
-
tomazin
veterán
Most én vagyok a hülye, vagy a voda néz tökéletesen fogyatékkal élőnek?
Láttam a hírt, gondolom megnézem a flottás árakat, és azt látom,h 2év hűséggel egy 100k-s telefon náluk 150k-ba kerül. Miért is venném tőlük?Mert úgy szeretném a bootlogoban ott látni a sok pirosat?
múltkor már mondta valaki, de inkább nem hittem el, hogy drágábban adj a szolg a készüléket úgy hogy még az előfizt is fizeted, mintha megvenném az elektronikus bótba...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Vallás
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest