- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ahh so
felfogtam..
ezesetben elég szomorú. kiv lennék egy ilyen nV karira DDR5-ös memókkal..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #48 üzenetére
Érthetőbben kifejezve: egyszerűen nem támogatnak más, korszerűbb cuccot.
-
- = Zk = -
félisten
aha...bár érteném amit írsz.
(nem a szavakkal van a gond, a jelentésükkel. annyira nem értek sajnos hozzá. iylen téren nagyon tudatlan vagyok... )" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
cizoe
őstag
válasz - = Zk = - #46 üzenetére
Mivel a tranyók gpu-ba lapátolásában kimerült a fejlesztés 2006 óta.
-
- = Zk = -
félisten
vki magyarázza el nekem, miért használ az nV még mindig GDDR3-as memóriákat?
nem hiszem, hogy ennyire felhalmozódott volna az évek folyamán...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gfefe
őstag
jól beszél csontot neki
de viccet félre téve maximálisan igazad van... sajna túl van árazva még ha nem is önszántukból (állítólag drága gyártani) de végül is ez nekünk sohasem baj... legalább helyre rázódik az ati is kicsit és jön végre dx11 ben egy ennél is jobb verseny.
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
keIdor
titán
Szerintem egyáltalán nem hülyeség ezen a kártyán a majdnem 2GB memória már, mert profitálhat belőle...
A GTX-280 és GTX-275 majdnem egy árban van, utóbbi kicsit olcsóbb, de rosszabb minőségű alkatrészek vannak rajta.
Ha én nV fanboy lennék, és csak GeForce jöhetne szóba, akkor én GTX-275 1792MB-os karit választanám! Ha nem találnék, mert ritka (az is) akkor maradna a GTX-280.Egy biztos, GTX-285 és GTX-295 nagyon túlárazott, a közvetlen ellenfeleikkel (HD4890, HD4870 X2) semmiképpen se vehetik fel így a versenyt, ezt minden zöldnek be kell látnia...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mephi666
nagyúr
hát igen, de így ezzel a megnevezéssel tették teljesen nyilvánvalóvá, hogy akkor melyik esetben most milyen ramokról is beszélünk... már az sdram-oknál is teljesen más frekiken ment a sima meg a vga-n levő...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
vga-nál gddr3 van, sima ramnál meg ddr3... az a g betű a graphics rövidítéséből van...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Killing
addikt
Valaki megmondaná hogy mi a különbség a DDR3 és a GDDR3 memóriák közt a videókártyákon?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
bartucc
addikt
-
MODERÁTOR
De szeretnék egy ilyet magamnak!!!!
Majd ha piros hó esik Ázsiában, miközben a télapó télanyuval eszi meg ebédre a húsvéti nyulat. -
Devid_81
félisten
Végre egy jó kari sok rammal!
...
-
Xirtam
veterán
Nekem tetszik, de ez megint csak rételmetlen parasztvakítás!
-
gfefe
őstag
válasz Ricco_hun #30 üzenetére
nem beszélve, hogy a gddr4 nek szarabbak az időzitései és így ha gddr3 mal pariba rakjuk ugyan azon órajeleken akkor lemarad a gddr4 rendesen.... bár tény , hogy abban is voltak tuningosabb darabok annó a 3870 es karim vite a 2600mhz et is.
-
Ricco_hun
senior tag
Meg most egy HD4670 is van, amire GDDR4-et tettek. Bár értelme nem sok van. A GDDR4 egy nagy zsákutca volt. Ha megnézzük a GDDR3 és 5 arányát, akkor a GDDR4 memóknak olyan 2800-3200 MHz-en kellett volna járniuk. Errefel alig mentek többet, mint a GDDR3 memók, sőt néhány mostani GDDR3 simán lehagyja órajelben.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ste
addikt
Szerintem csak idő kérdése, amikor a Gddr3 és Gddr2-es ramok ötvözéséből Nv elkészíti a világ első Hybryd Gddr5-ös kártyáját
Vagy mégjobb: Ezt a duplázott ramos kártyát miért nem hívjákd Dual Gddr3-as kártyának? A user biztosan venné a neve miatt
bartucc: mivel nincs is gddr4
átugrották[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
A ddr2-es raktárt felgyújthatnád.... GDDR3 meg addig lesz amig nem támogatják a Gddr5-t, nvidia tudtommal nem is gyúlt a gddr4hez.
Hát állítólag memóriakezelésben Ati jobb mint Nvidia, és full HD-ra már 1gb-os 4870-et szoktunk ajánlani. Így talán nem felesleges a több vram, de cáfoljatok meg ha nincs igazam. Zotac jó gyártó volt eddig Nvidiánál, remélem nem kezd el hülyeségeket kiadni....(sparkle jut eszembe erről...)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
cizoe
őstag
Mikor fogy már el a GDDR3? Valami iszonyat mennyiségű ramchip lehet raktáron valahol. Szívesen felgyújtanám. Bár először a ddr2-es raktárral kezdeném.
-
gfefe
őstag
maximálisan egyet értünk
Ste: ezt meg hol álmodtad
hamarabb esik nyáron piros hó mint, hogy abu ilyenre vetemedjen
(mit ne mondjak amúgy jogosan... az nvidia most mindent érdemel csak dicséretet nem.... én mondjuk ha magasztalni akarnám at mondanám, hogy érdemel egy lovat, de darabokban és kezdeném a ...... )[ Szerkesztve ]
-
Ste
addikt
Legközelebb Abu-tól szeretnék egy Nv-s hírt olvasni
De a legjobban egy magasztaló, bátorító Nv-s ír lenne a legjobb, szintén az Ő tollából -
bmwk1200s
őstag
Most ennek az 1792 MB-nak, mi az értelme pontosan?
Mire nem elég 896MB?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
juliabrilke
veterán
Pedig olyan normális cégnek tűnt.
-
gfefe
őstag
én alapjában véve meg vagyok a jelenlegi karimmal elégedve.... (4850 730@2200) nekem ez dosztig elég mindenre.... vhogy nem tolerálom ezeket a karikat.... a physx képességük lenyűgöző,de az is minek amikor egy kis ageia kari is elég lenne mindenre... a jövőre nézve meg ez a szörny lassabb lesz mint az én 4850 em (dx11 re gondoltam itt)
-
mephi666
nagyúr
én azért szívesen benyomnám a 9600gt helyére...
...ezt leszámítva viszont:[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
physxre szivesen betenném ezt a karit
Másra a szemembe sajna nem valóDOWNLOAD ██████████████ 105%
-
nagyúr
Hali,
Döntsük el, melyik...
A gyártó 1972 MB-nyi memóriával szerelt GeForce GTX 275 kártyát jelentett be.
A Zotac is feliratkozott azon gyártók közé, amelyek NVIDIA GeForce GTX 275 kártyáikra nem a megszokott 896, hanem 1792 MB-nyi fedélzeti memóriát szereltek.Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Ricco_hun
senior tag
Na, egy újabb GTA4 edisön kártya. De az, hogy adnak mellé GRID-et meg, hogy nem spórolták le a filléres tv-out-ot értékelendő.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Mr.Csizmás
titán
Olállláá
A GTA4 sokadik eljövetele
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FRENK1988
veterán
Juppi. Zotak is belemegy az értelmetlen memóriaemelésbe....
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...