Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkekesi
tag
Szerintem alapvetően preferencia kérdése, hogy ki az aki a szenzorból, és ki az, aki az objektívből akarja kihozni a maximumot (ha eltekintünk attól, hogy az emberek 99%-a csak azért vesz nagyobb felbontású gépet, mert az "jobb").
Te az objektívből akarod kisajtolni a maximumot, ezért inkább veszel olyan vázat, ami túlmintavételez, még akkor is ha ezzel olyan képeket készítesz, amelyekben nincs minden pixelnek valós információtartalma.
Mások, inkább a szenzorból akarják kihozni a maximumot - azt hiszem, hogy én is ebbe a csoportba tartozok -, azaz inkább vesszen el az objektív által létrehozott információ egy része (mivel a szenzor felbontása kisebb, mint amit az objektív ki tud rajzolni), de a pixelek mindegyike bírjon valós információval. Nem akarok számomra feleslegesen nagy fájlokkal dolgozni.
Mindkét félnek megértem az álláspontját.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest