Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Kíváncsi lennék milyen áron adják majd, hogy behozza ennyi fejlesztési idő költségét
-
whiz
aktív tag
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
2.1. 2-3 éven belül megjelenik, csak senki nem fogja elhinni, hogy megjelent, és nem veszik meg
-
<NewL>
addikt
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
kár csinálniuk amúgy tényleg! mostmár tényleg elkésett ez a játék.
-
Sirandrish
legenda
2 lehetőséget látok.
1. meg se fog jelenni (ennek adok ugy 70%ot)
2. 2-3éven belül megjelenik de a kutyát nem fogja már érdekelni.. -
dBLOOD
tag
Tudom, én vagyok a hlye, de várom...
Meg mellesleg két fejlesztő előzőleg - talán tavaly, nem emlékszem pontosan - in-game video-t is mutatott a játékból. -
Morden24
nagyúr
Ja, csak a Blizzard nem hitegette a évente az egyre csappanó rajongókört, hogy "most már iszonyat király, most már nagyon közel vagyunk, most már itt is lesz".
Szerintem ez már akkor is kudarcra van ítélve, ha esetleg megjelenne... alig venné meg valaki - "régebben" nagy név volt a Duke, ma kb. annyit ér, amennyiért a képen látható csajok valós másai még csak a melltartót sem vennék le.
-
Gregorius
őstag
Szép színe van Duke szájának. Talán polóniumot evett, azért világít?
Ha már promó shot, némi anti-aliasing belefért volna... -
whiz
aktív tag
Jó segge van a csajnak az első képen
-
iknight
senior tag
Ezt a játékot azóta fejlesztik mióta az eszemet tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest