Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthew95
tag
Én véleményem:
1. PC
2. Xbox 360
3. PS3 -
ZeUS2140
aktív tag
nekem minden játékhoz egér kell, meg billentyűzet.
Próbálgattam, de nem tudom bedugni semelyikbe se. Ha meg mégis (Apa erős! Csinál másik lyukat...) akkor meg nem tudom átrakni a gombokat.
Szóval nekem 100k-t megér egy billentyűzet, meg egy egér
Pá
Nem flame, csak az álláspontom.
De hogy hozzá is szóljak, pc fejleszthető, szal' egyre szebbé tehető a látvány.
Az igaz, hogy egy pc soha sincs kész. Mindig kell valami sza.. vacak hozzá, de ezt szerintem minden leendő pc tulaj tudja.
Nekünk ez a jó, neked(tek) az. De valóban valahogy szebb a pc világa.
Meg hát a jó kis egerem...
-
Vistaboy
veterán
Megjött!

Na, pár perc és elkezdem tolni én is.

-
dunc
nagyúr
PC egyertelmű,x 360 on nem rossz,de az írányitásba ismét pc a nyerő,és a honositásba is,ps3 akadozós,ha most kéne venni valamit a játék miatt akkor egyértelmű x360
(PC-n nyomom minden max,full HD felbontás 100-120 ezres gép 4850,2GB ram,X2 cpu) -
0karmacoma0
senior tag
Igazából nem is a grafika a legnagyobb különbség. Én PC-n, egy haverom meg Xboxon játssza. Azt mondja xboxon nincs felső nézet, és az irányítás is inkább a Fable rendszeréhez hasonlít. Szóval PC-n inkább hozza a Baldurs Gate feelinget, amire én személy szerint évek óta várok. Hátsó nézetes RPG-ből volt egy mázsa klasszikus(Mass, Fable, stb...), de én "kattintgatós", pause-ra, taktikázásra épülő RPG-t vártam már nagyon, ahol felülről nézhetem a festményszerűen kidolgozott világot.
-
mm779
tag
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de miért nem megoldható hogy Xbox-ot kompatibilissé tegyék a billentyűzetekkel? Engem speciel ez az egy dolog tart vissza, hogy vegyek egyet, valahogy a Gamepad nem jön be.
-
Cythyel
senior tag
PC párti vagyok, de az ilyen összehasonlító videókat mindig megnézem, főleg hogy egyre inkább kacsingatok a konzolok felé is.
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és tényleg a PC-s a legszebb. Nade milyen gépen...
Konzolok közül X360-on nekem folyamatosabbnak tűnt mint PS3-on. PS3-on vannak dolgok amik szebben néznek ki, de X360-on a víz, a környezet és a karik mégiscsak szebbek. PS3-on ami nekem egyedül tetszett, az az árnyékok. Ha a konzolos közül kellene választanom, akkor kicsivel, de inkább az X360, mivel játék közben a legkevésbé az árnyékokat figyeljük. -
-
Zsoo80
tag
Tényleg Pc-n a legszebb. De boxon valahogy folyamatosabb mint ps3-on meg mikor tükrözödik a fa a vizen az is szebb.

-
Vistaboy
veterán
Sajnos még nem jött meg a pakk, már tűkön ülök, remélhetőleg nemsokára megérkezik. 8:00 és 17:00 óra között van kiszállítás, tehát elméletileg este 5-ig meg fogom kapni.
Reméljük, úgy lesz.

-
Kraptor
őstag
1. PC
2. Keksz
3. Tréstation -
L4D1K
őstag
Azért ez erős túlzás
. 100e. forinttért már bőven kapsz olyan gépet ami kényelmesen elviszi 1920*1080 ban is.Azt meg mindenki döntse el hogy otthon mire van szügsége, igaz h szépen fejlődik a konzol multimédia része, de azért még mindíg kell mellé vmi más. Btw, konzol vs. PC ugyanaz mint Apple vs. PC, mindenki döntse el magának.
-
gábbor
tag
újabb bizonyíték, hogy faszság több százezer forintot pc-be ölni, amikor a 50e forintos xbox is tudja...
-
PC-n a legszebb.
(flém ON)
-
afterburner_
őstag
mintha a konzolokon darabos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Zyxel NAS326
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A guide jól hangzik ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, ugyanis erről van szó: