Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
-
-
Lenry
félisten
az 1 év 4 nap azt jelenti legalább, hogy 4 napja járt le a gari?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Apollyon
Korrektor
Minden prémium/nem prémium termékből van ezért vagy azért kiugró darab.
Nekem nem szoktak tönkremenni a cuccaim, de volt már rá példa. Pl. volt WD vinyóm, egy évig húzta, aztán helyreállíthatatlanul tönkrement. Most van egy másik WD vinyóm 2,5-es, ha lehetne mérni mennyi írás került rá az elmúlt 6 évben, már több petabyte-ról beszélhetünk. Ja és még mindig 100/100, több ezer óra működéssel.
Volt tápom is, ami ajánlott volt itt ph-n, és tönkrevágta a fél gépet (egy alaplapot és egy másik vinyót). Illetve volt nekem is Kodegányom a hős időkben, sosem volt baja (persze nem használnám már többet).
Sajnos benne van a pakliban, hogy egy prémium termék is idő előtt felmondja a szolgálatot. Ettől persze érthető a csalódásod, én se ezt várnám el egy Seasonic táptól.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kmisi99
addikt
válasz Dr. Romano #8 üzenetére
Ezek is ugyanúgy húznák 10 évig de mindenből van hibás, 350pnf ből is biztos van olyan ami meghalt 1 év után.
-
domos
senior tag
Az iPon-tól vettem, szóval nem közvetlen a gyártóval intézem, mivel a Garanciafutár elég kényelmes. Holnap elviszik, aztán majd lesz valami. Addig szereztem tartalék tápot melóból.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
őstag
Nekem feladástól számítva 2 héten belül megjött Németországból a zsír új Seasonic Prime Gold tápom év elején, kihagytam az itthoni kiskert a történetből, közvetlenül a gyártóval intéztem az RMA-t (kerregett bizonyos fordulatszámon a ventilátor, de ez nem is mechanikus kerregés volt, hanem inkább a vezérlésének valamilyen elektromos kerregése).
Mivel nem akartam addig sem gép nélkül lenni, így a 600 wattos Prime Fanlessre léptem "feljebb", öcsém kapta meg a Prime Goldot.
Mindehol becsúszhatnak hibás darabok, mint látható, bízom a márkában, más táp nálam szóba sem jöhet.
"Less but better" - Dieter Rams
-
kmisi99
addikt
És pont az a lényege a minőségének, hogy csendben eltávozott ahelyett, hogy végig szántotta volna az összes komponensed némi túl árammal búcsúzóul.
-
Csapoati
nagyúr
Minden termékből létezik hibás darab, nyilván nem azonos mértékben. Neked peched volt most.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kenwood
veterán
muterom gepeben egy codegen 300 van kb. 15 eve. olyan regi,hogy meg sata csati sincs rajta. hibatlanul vegzi a dolgat,pedig mindennap megy rajta a facebook,skype, rtl most es tarsai.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Sajnálom, szerintem csak hibás terméket kaphattál. Ha garanciális (legtöbb helyen nem 1 év gari van rá), akkor ki tudod cserélni. Nekem van 2 tápom, az egyik 720W-os (Gigabyte SuperB), és 6 éven át a gépben volt (most is működik), a másik pedig lassan fél éves lesz 750W-os (Sharkoon SilentStorm Icewind), ami most a gépemben van. A csere is csak azért történt, mert azt hittem, hogy hibás a táp, de az alap volt a hiba forrása. Az elsőt 20k felett volt az ára, a másik meg 30k körül volt. Remélem a gép többi része túl élte (azért egy mai minőségi tápnak illene védelemmel rendelkeznie).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest