Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Szerintem azt a feelinget már nem lehet visszaadni amit annó a Final Fantasy 7 adott...
Úgy ültem le játszani vele Playstation-el hogy igazából alig tudtam utána abbahagyni!
Pedig német verzió volt!
Nem tudom volt-e olyan RPG valaha is amitől ennyi mindent kaphatott egy játékos?!
De szerintem nem... -
Zsoccc
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Crisis Core-hoz képest szerintem akkor is feltűnően pixeles. De természetesen ez teljesen lényegtelen ha a rajongók számára hozza a szokásos FF hangulatot.
-
Franticfox
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Így is van. lehetnének egy picit kisebbek a pixelek valóban... Amúgy a játék brutális lesz, várom

-
Lehet hogy azért kockás, mert a PSP nem tud élsimítást? Nincs PSP-m, csak tipp.
-
Misi 007
őstag
Akkor ez olyasmi lehet mint Nintendo-n a Super Smash Bros...
Csak annyi hogy abba a Nintendo figurák verekedtek egymással!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen monitort vegyek?
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Spotify
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Autós topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új szériás (CFI-2116) PS5 Slim Digital 825GB/Media Markt gari 2028.01.30-ig/beszámítás ok/ingyen Fox
- Limitált kiadású kontrollerek
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest