- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejzanet
tag
válasz
CooLM@$TeR #870 üzenetére
Szerintem te sok mindennel nem vagy tisztában. Cáfold meg amit irtak, csak az nem fog menni mert úgy van ahogy leiírtam. Az meg, hogy csináljak jobbat, hát szopni se szoptam még, de azért meg tudom mondani ha rosszul csinálják. Személyeskedni nem fogok mert nem vagyunk egy súlycsoport (csapd le ezt a magaslabdát lássuk mennyire vagy gyökér) Szóval inentől qs.
-
gejzanet
tag
válasz
CooLM@$TeR #864 üzenetére
Szerintem nézd meg az értelmező késziszótárban mi az a pökhendi. (ez pl az
)
-
gejzanet
tag
válasz
Diablo18 #857 üzenetére
Hát... ha nativ 720p felbontáson raknád fel a videót pl 1280x720-ban, akkor nem kódolná át a youtube és nem rontaná le a videó minőségét.
Én meg mindig gagyinak tartom, az egészet ahogy van. Olyan az egész, mintha egy 2d jpeg-et húzgálnának a karakter alatt ami bizonyos irányokban talán 8 vagy 10 irányba tud támadni. Mint a 90-es években a gagyi hentelős játékok. Kb ateroids +street figther + némi arcade = diablo3.
És a poén ebben, hogy egy olyan motort használnak ehhez ami valódi 3d-t is tudna.
Akinek tetszik játsszon vele, engem lelombozott már kétszer is. Előre látom, harmadszor akkor fog amikor majd kipróbálom.
-
gejzanet
tag
-
gejzanet
tag
Nincs baj a grafikával, ha :
1. 2001-et írunk és 600mhz-es p3 ketyeg a gépünkben 800Mhz-re húzva 32MB 133mhz-es ddr köritéssel. Akkor ez űberkirály.
2. böngészőben futtatunk flash játékot.
A grafika és az animáció még a wow-hoz képest is igénytelen, már amit a youtube-os videókból meg lehet állapítani és milyen már az 2012-ben, hogy fel le és jobbra balra lehet menni, kicsit jobb, mint a super marió...pacman on steroid. Amikor olyan játék jelent meg tavaly, mint a skyrim... Valószínűleg úgy gondolják, az előző részek eladják ezt is és sokan megkapják "ingyé" ap-val mint pl én is.
Én már kétszer is belelkesültem végitúrtam a youtube-ot game videókért, aztán fél óra után megállapítottam, hogy ez egy hig fos. Véglegeset majd akkor ha kipróbálom, mert a grafika nem minden, de azért majdnem minden. Nekem erősen minuszban indul ez ajáték.
-
gejzanet
tag
válasz
GeryFlash #700 üzenetére
Általában blizzard nem a játék eladásból akar elsősorban pénzt hanem havidíjból. Lehet tudni mennyi lesz? Ha lesz kalóz verzió 1..2 év múlva amire megírják az insták, meg a world scriptjeit. Kb, mint a wow-nál ott valami 4.0.1-nél járnak az emulált szerverek, de igazából a wotlk (3.3.5a) van lescriptelve teljsen az icc-vel bezárólag. Vagyis a tört szerók egy generációval vannak elmaradva az eredeti wow-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest