Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Sziasztok! Lehet már esetleg tudni hogy lesz e AH?
-
frame>24
addikt
Jah mondjuk egy edzős nőnek valóban nem lenne lufi melle, hanem kb. semmi csak izom. De nem is csöcs miatt írtam/írtuk.
oriic:
Nem én csináltam, nem bétázok, csak gyorsan kerestem comparison screenshotot.
Amit te linkeltél, az jó, ugyanakkor teljesen más, mint a többi képen.És igen, a lényeg nem ez, csak szemet szúrt.
Nemtom, veszek-e majd szept 23. körül ilyet, a D2 (és egyáltalán a széria) kb. a legtöbbet játszott játékom, de közben eltelt ~ 20év -
Chuzzlee803
aktív tag
Kaptam kulcsot Twitchről, nekem tetszik, bár szerintem most bugba futottam, mert nem esett ki (szerk. nem találtam) Halls of the Deadben a Cube, ami nélkül ugye kicsit necces játszani
Majd még este ránézek.
Szerintem tanultak a WC3R-ből, bár előrendelni így se merném. -
duvi
nagyúr
EU szerver durva rohamot kapott és folyamatos dc volt, illetve nem is lehetett játékot, partyt indítani. Kliensben váltsatok át Amcsi szerverre és ott minden gond nélkül fut a játék. Nálunk legalábbis ez volt.
-
GeryFlash
veterán
válasz
MegalodonS #5 üzenetére
Igen a magayr szemlelet
Nem az hogy a playerek 90%-a ezt gondolja. Legnagyobb huzas az volt hogy ha megvotl a jatek es nem kerted akkor is upgradeltek neked, es a regi mukodo verziot meg elerhetetlenne tettek.
-
boygabi_
aktív tag
Aki meg boltban rendelte elő dobozosan az nem betazhat.
-
duvi
nagyúr
"Az előtöltés a mai napon, azaz augusztus 11-én indul"
Ez tuti? Lassan vége a mai napnak és még semmi -
pachito
őstag
Nálam az egyik legjobban várt idei cím. Minden jel arra mutat hogy jó lesz, nem cseszik el. Az évek múlva megjelenő D4-ig megvan a muníció
A local game hiánya picit fájó pont de ennyi talán belefér.
A trade játékosok között hogy fog kinézni? Lesz ösztönzés arra hogy ne valami hókamóka third party siteon akarjon az emberfia felfegyverkezni? (D3 kimaradt így fogalmam sincs ott hogy működött a dolog.)
-
duvi
nagyúr
Lehet, hogy hülyeséget csináltam, mert amit a Blizzard az utóbbi években művel az valóban kritikán aluli (élen az elcseszett WC3-al), de nálam megvolt preorder
Eddig az összes Diabloval játszottam és sok ezer játékórám van az eddigi részekben. Nagyon remélem, hogy ezt nem cseszik el és új fényében pompázhat a régi klasszikus!
-
savior
őstag
Kb 1 hónapja elővettem d2-t(meg d3at is) és nagyon bejön még mindíg. Felújítva csak még jobb lesz.
-
kovsol
titán
A régi klienst megölték, kötelező a reforgedből indítani akkor is ha nem vetted meg, és a régi grafikával akarod használni. Szóval a 1500MB helyett le kell tölts egy 30GB-os cuccot
A battle.net multiplayer szervereket leállították.
Teljes kompetitív multiplayer megszűnt. Se statisztika, se ladder semmi.
A RoC kampányra, meg az egészre ráhúzták a TFT rendszerét. (armorok, sebzések, food limit stb)
A fejlesztését leállították már, levették róla a fejlesztő csapatot, így a beigért multiplayer visszarakása már nem is fog megvalósulni.
-
Remélem olyan jól sikerül mint a WC3.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest