Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
nem a 4. jön elvileg 2012 öszén, két évente jönnek ki
a catalysm most jön 2010 öszén -
ddekany
nagyúr
Ne variáljatok... Valójában soha sem fog kijönni, mint azt már megállapítottam valamikor régebben.
Mire kijönne, azaz kb 2012-ben, összeomlik a világgazdaság, és akkor ugye van jobb dolga is az embereknek, minthogy játékokat vegyenek, szóval Blizzard bezár, a project fejlesztése 99%-on örökre megáll, a fejlesztők szétszélednek, a tudás elvész. 
-
ne_nezze
aktív tag
2011-ig hogy fogom kibírni???

-
frame>24
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
mondjuk ez a kegyetlen magas labda szinte várta a lecsapást
mod:
-
ChromeX
addikt
a kedvencem volt a dudu mellett a kis soc csaj
szerettem a mindenféle boltot meg mindent ugy ahogy volt nem tom aszem ennek van olyan skillje vagy WD-nek már nem tom ezek a vidik meg s**rok nem nézem meg még1szer, hoy csinál egy aurát és az lelassítja a projectileket, az bejön meg ugy az egész magitmegnéztem a Gt-n a linkelt vidit, ez a villámlás bejövös oylan mint a starwarsban a sitheké

-
HarapósKutya
tag
alig várom már hogy kijöjjön, szeretem a wizardot.
-
ígyvanferi
addikt
A böngészőm a ludas, mert Firefoxszal úgy látom, ahogy kell. Ott van a play gomb, (ha elérhető, választhatok HD verziót is), míg ezzel a slimbrowserrel, ami IE alapú valami, csak kinagyíthatom, de azon kívól semmi. A fejlécben lévő, aláhúzott Diablo III-ra kattanva nyílik meg a gametrailers oldala. Csöppet sem kényelmes.
-
Xirtam
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Feleted 2 hsz-el leírták h a gametrailers.com on nézd meg ne itt! Ott nézhető lesz, de ezzel az SD-vel akkor se vok kielégülve!
-
juliabrilke
veterán
MI értelme van az ilyen rövid, helyenként nézhetetlen videóknak?

-
ddekany
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Ha már ennyi mindent lehet benne tolni miért nem jön ki jövőre?"
Áhhh... ebből még nagyon nem látszik, hol vannak a végétől. Általában elég hamar lehet valamit működőt meg látványosat felmutatni, de akkor még sokszor hátra van a munka java része...
-
ddekany
nagyúr
Az még hagyján, hogy SD-be adták ki Blizzardék(?), de itt a gamepod-on még tovább romlik a minősége... Azaz, gampod-os cikk íróknak mondom, hogy ha így szúrjátok be a videót, sajnos még a forrásnál is sokkal rosszabb minőségben jelenik meg, többek közt mert ez a **** lejátszó még skálázni sem tud rendesen. Tessék összevetni ezzel, ami nálatok látszik:
http://www.gametrailers.com/video/wizard-electrocute-diablo-iii/54848
Szóval inkább be kéne ezeket linkelni, ha nem megoldható hogy a lejátszó vászon mérete pontosan megegyezzen a forráséval.
-
tdd587
őstag
Végre egy használható karakter. Az a tegnapi monk nagyon zs kategória volt.
-
gyga
senior tag
jóó lesz ez.. Először socival vittem végig a 2.részt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is én is

-
Sirandrish
legenda
Nem vagyok egy nagy Varázsló fanatik de ezt akarom akarom és akarom

-
Zsoccc
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A nem tudom elindítani, az pontosan mit takar? Nem látod őket? Vagy látod de hiába böksz rá nem indul? Kérlek, írd le a problémát hátha tudunk segíteni!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ha mindhárom folyamatban lévő játékot nagyjából egyszerre adnák ki, összeomlana a tér-idő kontinuum.
De hogy miért nem tudom még mindig itt elindítani ezeket a gametrailerses videókat...

-
Ha már ennyi mindent lehet benne tolni miért nem jön ki jövőre?

-
plus44
veterán
Istenem, vmi jobbat pls.

-
Azt hittem valami új lesz.

-
Xirtam
veterán
Nem hiszem el h lusták HD-ban csinálni videót a Blizzard-nál

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a catalysm most jön 2010 öszén

Mire kijönne, azaz kb 2012-ben, összeomlik a világgazdaság, és akkor ugye van jobb dolga is az embereknek, minthogy játékokat vegyenek, szóval Blizzard bezár, a project fejlesztése 99%-on örökre megáll, a fejlesztők szétszélednek, a tudás elvész.

szerettem a mindenféle boltot meg mindent ugy ahogy volt nem tom aszem ennek van olyan skillje vagy WD-nek már nem tom ezek a vidik meg s**rok nem nézem meg még1szer, hoy csinál egy aurát és az lelassítja a projectileket, az bejön meg ugy az egész magit