Hirdetés
- OLED TV topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Megjelenése napján vettem meg, amit nem bántam és bánok azóta se. Nagyon jó játék, kedvenc karakterem természetesen Dante. Nekem eddig mindegyik rész 10/10 volt élménybe és élvezetre. A teszt nagyon jó lett, akárcsak a játék. Aki fogékony erre a stílusra, keresve se talál ennél jobb játékszériát.

-
--Disztroj--
senior tag
Még mindig Nerot a legjobb irányítani. Legösztönösebb karakter. A stílusa sok szép összekapcsolt kombónak ad lehetőséget fölös tűzijáték nélkül. de lehet csak öregszem
-
Távol áll tőlem a stílus, de ez most megtetszett.
-
haxiboy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hmm, még nem játszottam vele.
-
HELLAFLUSH
őstag
nagyon jó játék, eddig nem tetszettek az ilyen harcrendszeres játékok, de ez az első ami elnyerte tetszésemet

viszont PC-n aki Ultrawide monitoron szeretne játszani vele annak le kell tölteni pár fájlt, hogy működjön rendesen mert a beállításokban hiába van beállítva az adott felbontásra, sajnos levágja a kép 2 szélét.
-
Zigur
senior tag
Köszi a tesztet !
Igéretesnek tűnik a játék, és külön örülök hogy a hagyományos hacknslash szellemében készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mire kiderül mi a csattanó, ugyanott vannak ahol elindultak kb.