Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
a grafikus motor az lesz ami a tomb raider legend be volt,csak egy tuningolt változata,az év eleji pcguruba azt írták,persze majd kiderül,ezen a képen meg direkt van kiemelve a pasi,azért olyan elmosott a háttér,szerintem.ha lesz olyan jó mint az egy akkor már öröm lesz,de egyszer jó lenne egy remake az egyből,pár új pályával.
-
Morden24
nagyúr
Ez a kép amúgy nem is a kettőből van, hanem inkább a Project Snowblind-ból (amit mellesleg simán kidobhatott Vistaboy-nak a kereső, mint DE3-at) - legalábbis én nem emlékszem ilyen interface-re az Invisible War esetén.
Egyébként persze, ezért írtam, hogy másodlagos, nem pedig azt, hogy lényegtelen. Azt viszont tartom, hogy ha a fent általam említett elemek hiányoznak egy Deus Ex játékból, akkor a grafikája lehet a Krájzisz duplája is, akkor is feldughatják maguknak. Csillivilli, agyatlan lövöldéket gyártson a Carmack. Ide ész is kell, meg hangulat, történet stb.
-
Morden24
nagyúr
A grafika másodlagos.
Hozzák az első rész sztorijának színvonalát és izgalmát, még több küldetést, még több elszórt infót, még több párbeszédet és még több intrikát.Ja, és persze még több rpg-elemet. És még több implantátumot
-
ABee
tag
Eléggé siralmas az a kép, van még mit csiszolni a grafikán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest