- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Ettől én nem tartok, utód nélkül semmiképp sem.
Ellenben nem tudom, hogy ebben a nagy LED-lázban hogy tudnak majd méltó utódot készíteni WCG-tal. Mert más akadálya nagyon nincsen - az anyagminőség megvan, elektronika is, panel már neccesebb, meg ugye a háttérvilágítás természete.
Mondjuk érdekességképp - első fecske? - az EiZO kihozott pár új modellt, amelyek közül két 24"-es (CG246, CX240) WCG-os és LED-es háttérvilágításúnak írja a hivatalos oldal, meg az EiZO hivatalos nyilatkozata is.
-
fatallerror
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
semmi gond nincs a led-es háttérvilágítással, ugyan annyi esély van rá h nem lesz egyenletes mint a megszokottnál, ez majd csak tesztből derül ki h baj e h led-es.
ha olyan dolgokat akarsz csinálni aminél fontosak a színek akkor ne várj az u2711 utódjára mert az u2711nél jobbat nem nagyon kapsz ennyi pénzért
#139) QwErTy42: szerintem kár aggódnod, nem csak a dell létezik, majd ha meglesz a pénzed megnézed h mi elérhető

#141) QwErTy42: tudom de el is lehet adni és venni mást :] szerencsére én utálom a többmonitoros rendszereket, zavar h megvan bontva a kép

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest