Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz
Oliverda #138 üzenetére
Ettől én nem tartok, utód nélkül semmiképp sem.
Ellenben nem tudom, hogy ebben a nagy LED-lázban hogy tudnak majd méltó utódot készíteni WCG-tal. Mert más akadálya nagyon nincsen - az anyagminőség megvan, elektronika is, panel már neccesebb, meg ugye a háttérvilágítás természete.
Mondjuk érdekességképp - első fecske? - az EiZO kihozott pár új modellt, amelyek közül két 24"-es (CG246, CX240) WCG-os és LED-es háttérvilágításúnak írja a hivatalos oldal, meg az EiZO hivatalos nyilatkozata is.
-
fatallerror
addikt
válasz
Oliverda #138 üzenetére
semmi gond nincs a led-es háttérvilágítással, ugyan annyi esély van rá h nem lesz egyenletes mint a megszokottnál, ez majd csak tesztből derül ki h baj e h led-es.
ha olyan dolgokat akarsz csinálni aminél fontosak a színek akkor ne várj az u2711 utódjára mert az u2711nél jobbat nem nagyon kapsz ennyi pénzért
#139) QwErTy42: szerintem kár aggódnod, nem csak a dell létezik, majd ha meglesz a pénzed megnézed h mi elérhető
#141) QwErTy42: tudom de el is lehet adni és venni mást :] szerencsére én utálom a többmonitoros rendszereket, zavar h megvan bontva a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged