- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
VaniliásRönk #20 üzenetére
Használtál már slot-in notebook meghajtót? Még félig sem kell betolni a lemezt és már be is vette. Kiadáskor pedig annyira adja ki, hogy oldalról kényelmesen meg tudod fogni. Egyáltalán nem ergonómikus vagy praktikus, hogy még ki sem tudja adni a tálcát. Szöveten használva gépet megakadhat a tálca, fel kell emelni. Ezen felül még patogtathatod ki és be a lemezt a helyére. Ez elég "no brainer" kérdés.
-
xedos
addikt
válasz
VaniliásRönk #17 üzenetére
Az a baj, hogy nem észérvekel vitatkozunk, hanem erőből....
Amikor a lemezt belenyomod a tálcába, akkor hajlik!
A SLOT-IN-be meg csak becsúsztatod. Az hogy neked egy géppelrossz tapasztalatod van, az magánügy. Nekem 5db slotos gépem és vagy 8tálcás notim van -volt...
1000éve nem használtam a normál méretűnél kissebb CD-t DVD-t... szerintem a többség sem. Esetleg akinek DVD írós kamerája van! -
simonzé
addikt
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Használsz ilyesmit egyáltalán? Nekem Dell meg IBM notim van, mindkettő tálcás mechanikával. Nem igazán jó ez a megoldás. Az íróasztalomon sem jó, mert ott a sok papír/toll/stb, mindig helyet kell neki csinálni. Ölben használva sem jó, mert félek hogy letöröm egy rossz mozdulattal. Hidd el, ez nem nyivákolás. Egyszerűen a praktikumot hiányolom belőle. A névjegy DVD-kkel nincs probléma, egyrészt nem terjedtek el, másrészt meg a 8cm-es lemezek tartalmát asztali gépen Pendrivera húzom, és kész.
Slot in drive-ot minden notiba! -
xedos
addikt
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Nekem a SONY a nagy akksival előre dől -így a tálca már súrlódik az asztalhoz.
Sajnos nem sikerült bele emberi áron SLOT-IN-es szerezni -ebbe 9.5mm vastag kellene.
MAC gépeimen imádom. -
xedos
addikt
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Nyivákolás? Notebooknál? Tudod mennyire nem praktikus a tálca?
Mindig útban van! Ha oldalra jön ki akkor ott kell hely, ha előre, akkor ott.
A lemeznek is kell, de kisebb...
Amúgy használtál már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest