Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen. Még mindig kell egy S-es verzió.
-
Komplikato
veterán
Megnéztem egy Unboxing videót róla. Szép. De drága. nem kicsit. Nehezebb mint egy régi Chieftek szerver torony. És ami betette a kaput, a franc akar három helyen portalanítani, elég nekem egy dobozban!
-
"mint bruttó 130 000 (nem elírás, százharmincezer) forint!"
-
Milka 78
nagyúr
Best Buy,már rohanok is...pedig csini kis ház.
-
-
maláj
addikt
130 ropi ??? na neb*ssz
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#06658560 #52 üzenetére
persze, eloallitasi koltseg is magas, de kisszerias hazaknal a tervezocsapat bere se oszlik el annyira. 16 kiloban azert van anyag, elnezve a kialakitast pedig par dolog lehet geppel se egyszeruen megoldhato.
Xaels: ahogy nezem a harmadik gepnek a komponenseket osszeszamolva teljesen vallalhato az ara.
egyebkent tavaly osszel kerestem utodot a Cosmos RC1000remnek, nezegettem az InWin Tau / Frame szeriait is (mielott osz vegen elszalltak az USD arak es kb 50%al ment fel par csucskategoriashaz ara). Taunal a szellozes aggasztott, a Framek meg a por/macskaszor miatt neccesek.
szerintem tok jo, hogy vannak vaganyabb kinezetu hazak is, amik kvazi a nappaliban ipari szoborkent is mukodnek.
-
Puma K
nagyúr
"Frissítés: a hazai forgalmazótól kapott tájékoztatás szerint a ház ára nem kevesebb lesz, mint bruttó 130 000 (nem elírás, százharmincezer) forint!"
Jól sejtetted.
(#11) Duracellm...
:
Az árral kapcsolatos találgatós részét majdnem eltaláltad.
A ház formája nekem is tetszik.
Mondjuk szívesebben vinném át az ATX lapomat és így egy ATX méretű verzió jobb lenne, ezekkel az arányokkal. -
r0ach
tag
Még el is gondolkodtam rajta, biztos lesz vagy negyvenezer, de úgyis leviszik majd harminc körülire egy bő fél-háromnegyed év múlva. 130 wut? elment az eszetek?
annyiért már IPS érintő panelt, speciális hordtáskát, meg gyémántberakást illene adni.. nem baj, majd kikacagjuk a következő Veletech-en, ha egyáltalán Magyarországra eljut egy elárvult darab is.
-
macman507
aktív tag
Aki ezt ennyiért megveszi, az se normális.
-
törölt tag
válasz
BlackPriest #49 üzenetére
Nem fognak 20000db-ot berendelni, mert nem fognak annyit eladni a házból.
400-450 USD-be belefér az is, ha egyesével viszi ki a futár... -
Daywalker
addikt
Nos, urak, a cikkben már benne van az ára
-
válasz
BlackPriest #49 üzenetére
250-re is 68$ darabja. 3$ kevésbé valószínű.
#250: hatszögprofil.
-
proci985
MODERÁTOR
kozben lett ara, olyan 430-530 eurora lehet szamitani. ez sok, de pl az In-Win / LianLi hasonlo kategorias megoldasai se olcsobbak. az NCase M2 megall olyan 200-250bol, de azert az ennel lenyegesen kevesbe extra.
ipari formatervezoket / mernokoket meg meg kell fizetni.
-
gekkoXT
senior tag
húdejó! igaz hogy ez már asztalra kívánkozik, és akkor azért a zaj már rendesen zavaró lehet, de kimondottan ötletes és instant get
-
zed1983
őstag
Kifejezetten tetszik, végre nem egy szabványos kockaház
-
prolad
addikt
Piszok szép,kéne egy ilyen.Kár,hogy az elborult ár borítékolható.
-
törölt tag
válasz
BlackPriest #26 üzenetére
Jó minőségű 250mm-es 16x-es riser majd 90 usd. [link]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
#32839680 #41 üzenetére
A két lefelé néző szár között lefelé, esetleg döntve, hogy a padlón visszaverődve előre felé tolja az ütemet.
De ha hangzásra mindenképpen ótvar, akkor csak az erősítőt belepakolni. Egyik alsó szárba a tápot, másikba a végfokokat, a felsőbe meg a kezelőszervet, kijelzőt.
-
Nagyon tetszik.
-
macilaci78
nagyúr
Itt az ITX kicsit máshogy van megfogva. Nem azért lett ITX, hogy kicsi lehessen, hanem azért néz így ki, mert az ITX lehetővé teszi.
Simán letenném a földre az asztal mellé, a másik oldalra meg egy ilyen küllemű mélynyomót. Ez egy merőben szokatlan, de sorozatgyártásban előállított ház olyan kivitelben, amit csak kivételes gondolkodású és szakértelmű modderektől láthattunk. Mindegy, hogy mennyi az ára: mérsékeltebb lesz, mint egy egyedi műalkotásé.
Aki pedig pormentes lakóingatlant szeretne, annak a megvalósítására van élhető megoldás.
-
Vesa
veterán
Tetszik!
-
Praktikusnak nem mondanám, de nagyon ötletes és mutatós darab.
-
Xaels
félisten
Végre valami egyedi ötlet. Nem spóroltak az anyaggal sem és szerintem a designerek is rendesen kitettek magukért. Simán bevállalnám. Kicsit sajnálom, hogy ITX, de végül is azzal is mindent meg lehet oldani amit akar az ember max jobban a zsebbe kell nyúlni. mATX-el szó nélkül listára tenném.
-
Milka 78
nagyúr
Nagyon menő kis kuckó,de tuti horror áron lesz mérve.
-
Sicilian
addikt
Szép design darab !
-
-
Nettó 16kg...
-
boeing
őstag
Ez már űrkorszak,de ötletes megoldás.
-
Chesterfield
őstag
Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek.
-
gianni85
veterán
Mondjuk elnézve a Geil villogó DDR4 memória hírt, egyik gyártó igazán kiadhatna már egy fenyőfa alakú plexis házat is
-
DR|FTK|NG
veterán
Végre tömeggyártásban is kapható a fluxuskondenzátor!
-
gianni85
veterán
igaz elveszik a mini itx előnye ezzel a házzal, de nagyon keményen néz ki.
-
Baromira jó. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe
-
Athos981
csendes tag
Ez baromi jól néz ki, egyedi és szvsz szép is!!, képekből nem látszik de ha gondoltak a vízhűtés upgradre akkor meg is venném
-
Ghoosty
őstag
Tetszeni egyértelműen tetszik. Viszont én a praktikus dolgok híve vagyok, így venni nem vennék ilyet.
-
Televan74
nagyúr
Nekem furcsa!
-
Végre valami új...
-
.mf
veterán
Végre egy érdekes, szokványostól eltérő koncepció. Bár nem valószínű, hogy ilyenre építenék házat (nekem már sok, s nem túl helykímélő, de cserébe látványos és egyedi), de értékelem.
(Ha már: én inkább egy sci-fi piramist vagy zigguratot építenék (bár a forma sajnos helykihasználás szempontjából szintén nem a legjobb). Sötétszürke külső alól áramkörszerűen előtűnő + tetején teljesen kilátszó zöldre megvilágított plexi. Vagy ugyanez sárga + kék kombóval -- á la SC1 Protoss Nexus. Aztán a különböző rendszerhangokat lecserélni Dragoon "Initiated", Zealot "My life for Aiur" és "En Taro Tassadar" valamint társaikra (obligát "You must construct additional Pylons" és "Insufficient Vespene gas"))
-
Because
őstag
legalább van rajta felület ami a port gyűjtheti... nem kellene, ha nyerek egyet 70%-on vihető lesz
-
törölt tag
Kicsit tovább gondolva egész ötletes moduláris rendszert lehetne belőle kihozni. Hozzá illő hangszórókkal, egyebekkel.
-
atike
nagyúr
...látványos, szokatlan - tény... Na de mennyire praktikus?
Minden csak nem helytakarékos...
-
Zimmy88
tag
Úúú
Nem vagyok oda az ITX-es konfigokért, de ha építenék egyet, tuti ilyenbe tenném
Még ha macerás is portalanítani
-
törölt tag
lap és a bővítők közé kerülő a flex szalagkábel a legdrágább az egészben, jó lesz ha 300 usd alá befér.
Nekem bejön, csak nem tudnám hova tenni
szerk.: a tetejébe a vga mellé tették a hdd fiókokat?! Mehehehe
-
imibogyo
veterán
Nekem valamiért azonnal a Star Wars Tydirium jutott eszembe:
Közben megelőztek a gondolattal.
-
-=MrLF=-
senior tag
A tervezője Star Wars megszállott lehet
, nekem egyből egy űrhajó ugrott be.
-
bsh
addikt
v-alakú alumínium cső? hol?
-
rudi
nagyúr
Na, hát ez beszarás!
-
DopeBob
addikt
hogy mivan?
-
Locutus
veterán
Szerintem ez már bőven átesett a ló túloldalára... nem hiszem, hogy bármi előny is lenne 3 külön rekesznek ilyen elrendezésben, a dizájnon kívül.
Többrekeszes megoldást meg értelmesebb formában is megvalósítottak már.
Ez a 3 ágú csoda max az asztal tetején zümmöghet a fejed mellett, máshova aligha passzol. Ráadásul a VGA külön kiemelését akkor már ki lehetett volna használni arra, hogy látszódjon is szépen. -
Nagyon ötletes, az árától tartok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest