Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ba-ha-wa-ha 33K-ért? A világ legjobb üzlete!
-
_Atesz
addikt
2 kérdés. Ha a videó kártyára nagyobb hűtőt teszünk kilóg a házból, illetve a képen látható alaplap igényelne egy molex csatit, ha azt feltesszük szintén nem tudjuk rátenni az oldalát?
-
Pug
veterán
Ennyire ortó anyaghasználatot...
-
drunkyboy
aktív tag
Külsőre nekem borzalmas, ami ugye szubjektív, belül már vannak azért jó dolgok is.
Az külön tetszik (bár pont nincs róla szerelve kép), hogy ennél az elrendezésnél legalább szépen látszik a videókártya "színe" az oldalablakon keresztül. A legtöbb háznál meg nézegetheted az áramkört, ahogy szabványosan lefelé néz a kártya.Ed3r_X_: tapasztalat nincs velük, de itt egy adag Cube ház.
-
tomazin
veterán
ásványvíz helyett banana for president
-
Tidus
addikt
A tagolt részekbe rendesen bele tud ülni a por. Saját tapasztalat a CM HAF-X esetében is.
Viszont tetszik hogy fekve van benne az mATX-es alaplap. Ha komolyabb a hűtő akkor nem húzza a lapot.
Viszont kissé túl árazott fílingje van. De aztán ahogy mondják: Nem kényszer a puding evés... -
-
zoombiee
csendes tag
Egyetértek azzal, hogy nem érdemes ezekkel a házakkal foglalkozni, mert annyival nem lesz kisebb a gép, hogy sok helyet megtakarítsunk mint például a Zotac mini gépeivel. Cserébe még alig lehet őket normálisan szerelni, korlátozottak a lehetőségeink erősebb konfig kiépítésében és nehéz megfelelően hűteni őket.
Tapasztalatom: Bitfenix colossus mini itx ami méretileg kb. ekkora. -
cSuwwi
senior tag
Csak igényeseknek =túlárazott. Sztem kb. semmi köze a steampunkhoz, inkább ezeknek. Nem bejövősek.
-
M3oH
addikt
Hát ennyiért nem ilyet vennék, már csak azért sem, mert nekem nem tetszik.
-
Chp
őstag
Meeekkora dömper!
-
hemaka
nagyúr
Ennyiért már pofásabb pc házat is lehet venni.
-
Nelopjál
csendes tag
teljesen felesleges szopni mini házakkal
-
Ed3r_X_
nagyúr
Miért ilyen retek drágák a kocka házak? Ha eladom a gépem, keresni kéne valami kocka házat, de én még az Aerocool DS Cube-ért is sokallok 25 ezrest.
Amúgy a dizájn szubjektív, egyedül a műanyag alja nem tetszik. A többi elmegy, bár egy AC DS Cube jobb
Amúgy valakinek nincs tapasztalata kocka házakkal? Kéne valami viszonylag olcsó, de mutatós, mATX laphoz.
-
taaz
tag
A tetején a rácsok olyanok mint a borotvagépen a körkések
-
macman507
aktív tag
Steampunk ez biztos, hogy nem.. engem egy elektromos borotvára emlékeztet
-
ryori
senior tag
Először nem értettem miért csak 3 ventit kezel az oldalsó dolog ha 4 van a tetején, aztán később jött hogy nincs is a tetejében
-
shteer
titán
Kastély? Inkább egy őrült tudós laboratóriuma.
-
total90
veterán
Honapokkal ezelott olvastam rola tesztet es hat, nekem hanyadek ronda... Aztan egy haverom vett es minosegben sem epp a legjobb. Ilyen arban vagy olcsobban a hasonlo kialakitasu hazakbol lehet sokka tobb jobbat talalni, mar ha csak a minoseget nezzuk. A kulso legyen szubjektiv.
-
feco72
Modder
Én kérek elnézést
-
priti
addikt
A többség tényleg ennyire ízléstelen? Rengeteg ronda ház jön manapság. Ennyi erővel, sőt kevesebbel akár szépet is lehetne gyártani.
-
Ritka randa.
-
rudi
nagyúr
Ez a kínai gyártó sok esetben a DeepCool. A 90-es évek közepétől foglalkoznak OEM gyártással, saját márkanevüket csak az utóbbi pár vében futtatták fel. Ugyanezt csinálta anno a tápok terén elismert FSP és Seasonic is.
-
jocek91
aktív tag
Az egész egy Aerocool DeadSilence Cube. Csak az első és a fölső panel más
Az Aerocool, Deepcool, Bitfenix és más házak nagy részét egy kínai cég tervezi és gyártja.
Nekem Aerocool-os változat van. Aki ilyesmit szeretne az mindenképp egy moduláris és/vagy harisnyázott tápot tegyen bele mert nehéz szépen kábelezni.
-
Ricardo128
senior tag
Aranyára van, az biztos, de nem is lehet könnyű elhelyezkedni számos konkurens cég mellett. Kívülről nem bejövős, olyan, mint egy űrhajó. Aki pedig azt mondta, hogy köze nincs a Steampunkhoz, annak igazat adok (képek alább példának okáért). Ahogy nézem a gyártók szemei kezdenek felnyílni, és egyre inkább hajlanak afelé, hogy a tápegységet minél messzebb helyezzék a többi komponenstől, jól teszik. A legjobb megoldásnak azt tartottam volna, hogyha teljesen elszigetelik a tápegységet, mint ahogy azt már láthattuk más gépházaknál. Az oldalon lévő I/O cuccokat szerintem nagy butaság volt odatenni, igaz a mai világban már a legtöbb ember a hatalmas, 10 négyzetméter felületű asztalon tárolja a gépét, de azért akadnak néhányan (köztük én is, de nem szívesen), akik a földön, így nem a legelőnyösebb, ha így van elhelyezve. Személy szerint nem fizetnék érte ennyit.
-
c4
őstag
Amellet az 5 hűtőventi mellé már mindegy, bekerül-e az aktív procihűtő.
Ha a tápban is van benti, akkor 6 mellé. Ja + videokártya hűtő ventilátor. -
gianni85
veterán
a szemem.....
(#18) Feketelaszlo
jaja, kenyérsütő, vagy fritőz -
Feketelaszlo
senior tag
Úgy néz ki, mint valami TV Shoppos csoda-sütő keteyere, de a műanyag borítás nélkül egész tetszetőssé válik.
-
frankstork
aktív tag
Akkor leszek én az első aki ki meri mondani: ez egy nagyon baró ház! Kár hogy nekem kicsi. Végre nem valami unalmas, minimál-patrióta agyon hype- olt design... :-)
Persze nekem ez is nagyon be jön:http://www.luxury-gadgets.com/images/ASUS-VENTO-3600-DESKTOP-PC.jpg
És megane 2m van, aminek a formáját szintén imádom... ;-) -
Daywalker
addikt
Nekem valahogy bejön, pedig a letisztult dolgokat kedvelem, de van benne valami, ami megfog. Igaz így 30-on felül nem kéne már, később gondolom még annyira sem, de fiatalabb fejjel tuti elfogadtam volna.
-
h-yle
addikt
válasz
Devilhun_HUN #11 üzenetére
Dettó.
Esetleg ingyen, de akkor is nagyon el kéne dugni, nehogy meglássa valaki.
-
LGLuke
őstag
A Fractal Design Define Mini egy bő tizessel olcsóbb. Persze az a letisztult formát kedvelőknek lehet opció, viszont minőségben és szerelhetőségben is jobbnak tűnik, miközben ehhez képst 2/3 áron adják.
-
imibogyo
veterán
A belseje nem rossz, építettem már hasonló elrendezésű gépet, viszont a külseje..... Nekem egyébként azonnal a GoW páncél jutott eszembe a tetejéről.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
De ronda te jó isten ezért egy fillért nem adnék.
-
Nirvanus
aktív tag
A Xigmatek Aquila gyakorlatilag ugyanez belülről, kívülről pedig jobban tetszik, persze utóbbi szubjektív dolog.
-
gery2123
őstag
Azta!! Hát ez meg mi? Honnan jött ez a földre? Nagyon nem gyere be.
-
subset
senior tag
...szokni kell ezt a designt.
Poénos de punkosnak nem nevezhető szerintem sem.
Ennyi pénzért nem túl cool -
Lolka Bolka
aktív tag
Mi ez a szörnyűség?
-
SMartin-HU
tag
Nekem ez a design nagyon bazári... 1000x szebb házak vannak a piacon, ilyen árban.
-
vhw
addikt
Szépnek szép, de ezt a tagolt design-t megmenteni a portól...
-
PNP
őstag
Ennek semmi köze a steampunkhoz.
-
JanR
addikt
Csupaszon akár egy BitFenix
Számomra egetverően "randa" ez a ház kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatjuk a steampunk stílusú külsőbe öltöztetett microATX kockaházat, ami a modderek álma lehet.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest