Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .tnm

addikt

válasz Avicularia #21 üzenetére

a vásárlás másnapján nyitottam a bootloader-t. nem volt rá még szükség, de ha kéne, mennék garanciáztatni. legfeljebb egy kicsit csapkodnám az asztalt, ha kötekednek.

hogy a konkrét kérdésre válaszoljak, nem nem garanciálisnak venném meg, hanem relocked garanciálisnak, pont azért, mert adott esetben lehet, hogy nehezebb garanciát intézni, de leginkább azért, mert ki tudja mit élt át unlockolt állapotban.

de amúgy az egész abból indult, hogy többet nem veszel tegra procit. aztán kiderült, hogy a bootlock garanciavesztése miatt:
    - aminek semmi köze a tegrához (a nem tegra htc-k is bootlock-oltak)
    - hivatalosan nem is jár (teljes) garanciavesztéssel (legalábbis HTC-nél, Asus-t nem tudom, de szerintem hw hiba alól ekkor sem mentesülnének és vitás esetben valakinek bizonyítania kéne, hogy a bootlock feloldása okozta-e a hibát -- vagy épp az ellenkezőjét)
    - az S-OFF pont ugyanannyira garanciavesztő, mint a boot unlock, csak épp mégtöbb kárt tudsz okozni, és szinte el tudod tüntetni a nyomait.

Új hozzászólás Aktív témák