Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Végre valami jó hír! Ezt is "leakciózhatnák" úgy, mint az első részt, rögtön meg is venném...

-
DiamondBack
senior tag
A gyerek egyik nagy kedvence volt. Megnéztem nála grafikailag/hangulatilag tetszett de bennem van a hiba mert nem tudtam sajnos élvezni az irányítás miatt (idegesített hogy hirtelen forduláskor/irányváltáskor nem az előttem lévő dolgokat látom hanem a tarkómat/homlokomat/hátamat stb. ). Ha fps vagy tps lett volna biztosan jobban megfog de így jobban örülnék egy Alan Wake "bocsmáfiúkdemégiskijönpcreis" bejelentésnek.
-
PAtr0n
addikt
Erről van szò, tudtam èn, hogy a sok ellentmondàs ellenère is kiadjàk PC-re.
Az egyik -ha nem a legjobb- jàtèk volt abban az èvben az első rèsze.Boombasticc: Jàtszottàl egyàltalàn az első rèsszel?
-
pzstm
titán
hurrrá!!!

-
Sicilian
addikt
Na végre vami jó is ...
-
DiamondBack
senior tag
Felőlem maradhatott volna konzol exkluzív...
-
iBlast
aktív tag
Hurrááá!!!

Ennek nagyon örülök
várjuk szeretettel. -
wednesday
őstag
Nekem aztán semmi bajom nem volt az irányítással, teljesen jó volt.
Bár nem emlékszem már milyen beállítással játszottam. Úgy tudom a vsync on/off kapcsoló okozhatott anomáliákat az irányításban. Na meg azt is olvastam, hogy szándékosan volt egy nagyon kis lag a célzásban, hogy ne csípőből osszunk le mindenkit becsukott szemmel. Bár én ebből nem vettem észre sokat. -
Morden24
nagyúr
Ofkorsz ez nyilván örömbódottá', de amúgy nem ez az egyik olyan játék, amit a PC-s társadalom szétoltott a "fos konzolos" irányítás miatt?

-
chungee
addikt
Yó lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

várjuk szeretettel.