- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
[link]első bekezdést olvasni
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
-
Bundás22
őstag
válasz SystemRoot #391 üzenetére
Kicseréléskor érezte a különbséget. pff, vicc érdekes én is akkor vettem észre meg sokan mások, a színek mások picit, én a saját szememmel látom, sokan mások is
valaki pedig nem veszi észre, ez észrevétel
a saját szememnek hiszek a legjobban, nem mások érveinek ellenérveinek azt lesz*romAttach a colorimeter or a spectrophotometer to your monitor,[link]sztem ez kimutatná egyből a különbséget , aki profi fotós, photoshopos ilyet használ vagy hasonlót
[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
nekem 8.2 9004
8.3 8915tekintve h ramot cseréltem ami 480mhz helyett csak leosztva 400mhz-en tudok használni lassulás nálam nem tapasztalható
lehet valami összeférhetetlenség van nálad valami bug ki tudja? például nekem fagyott a gép mikor a kington ramokat osztottam le kingmaxxal pedig simán leosztható
az új driver lehet nem szereti a géped valamely komponensét, másnál meg simán gyorsabb lesz, ilyen drivert tuti nem adnak ki ami sokkal lassabb, megoldás: rakd fel a 8.2-est, talán a 8.4-5-nél gyorsulni fog nálad isEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Bundás22
őstag
pedig igaz, hiába linkelek neked képet ha a te nvidiádon keresztül megy
az nvidia picit fakóbb, ha ugyanaz a monitor alatt kicseréled megláthatod, én is ezt tapasztaltam pedig én sem hittem el
igaz nem jelentős, meg fel se tűnne, csak miután cserélsz
akitől vettem az atimat utána vett egy 88GT/256-ot és azt mondta h igazam van az nvidiának nem olyan szép a képe(priviben írta), talán mert neki is CRT-je van és azon talán jobban látszikEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Bundás22
őstag
további képek a benchmarkkal kiegészítve
20 fps átlag ennyit ad a fraps is
[link]
[link]
[link]
[link][link][link]
[link]ha akarjátok csinálok fps számmal készült fraps képet, csak frissen lett installálva és elfelejtettem beállítani, hogy a számot is fotózza le, tök jó, vista alatt szarul megy, csak nektek! Lehet gyönyörködni
-
Bundás22
őstag
3850/256 gpu (758/1029), gépem adatlapomnál
1280X1024-ben a crysis ultra grafikán(patch+xp), 20FPS nagy átlagot produkál
végülis max grafikán nem olyan rossz ha nincs harc az erdőben 23-25-re, harcban 15-17fps-re esik
lehet fikázni sztem ez jó eredmény, főleg h folyamatos a kép, én már végigtoltam de a látvány igazán megéri
én XP+1,2 patch+8.3 driver+760/2029 tunning+XP tweak(az oprendszer játékok futtatására lett kihegyezve, net miegyéb nélkül, google-ba lehet rákeresni)
ha a crysis-szel megbírkózik az összes többivel fél kézzel is elboldogul eme VGA
beszéljenek helyettem a képek:
[link][L:http://kepfeltoltes.hu/view/080307/Crysis_2008-03-07_08-54-26-39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L][link] [link][ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest