- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
üzenetére
hobbiként talán valóban elveszett a varázsa, de azért én őszintén szólva nem bánom hogy a munkaeszközöm összeállítása/fejlesztése/javítása nem heteken át húzódó művelet...
amúgy tényleg eléggé leegyszerűsödött, összeválogatásnál csak kompatibilitási listákat kell nézni, összerakni meg legó. mondjuk én ezt se bánom, így is elég macera ha összetettebb igényeid vannak. -
fatpingvin
addikt
ez nagyon hülye ötlet szerintem... értem én a logikát, csak szerintem hülyeség. mondjuk kicsit az a megoldás jut erről eszembe ami anno Rambus-SDRAM adapterként működött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 7
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest