Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
volt pár DOA (dead on arrival) darab. menni mentek általában, csak memteszt hibásak voltak (debug szempontból ez kellemeltenebb)
nálam egy DBTs 2x2es pár megy egy korábbi 2x2 modullal, 25% tuningon, 1.92őn (jobb a békesség négy 2gigás mempárral), stabilan. úgy, hogy árban valahol félúton helyezkedtek el a kingmax és "tuning"ramok között. a teljesítményük szerintem magáért beszél
más: tesztért köszönet.
LackoMester: szép meg jó a Dominator, csak amikor én az első kitemet vettem, akkor az 1066cl5 2x1es Dominator drágább volt (42k), mint a 2x2es 1066cl5 Reaper (41k) és másfél annyiba került, mint a 800cl5ös 2x2es BD (27k). tuning rekordokat döntögetni akkoriban jó volt (memória is akadályozhatott az FSB miatt), de egyébként pofátlanul drága volt a gyakorlati életben nehezen kiaknázható előnyért
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arch Linux
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest