-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szegeden nincs?
+BRSZK@Fatpingvin : Hatalmas
Elkezdtem teefonközpontokról olvasgatni, mert nem értettem, hogyan ment az, hogy anaógon tárcsáztál, és 1000km-el arrébb csörgött. Hát most már értem. DurvaNekem nincsenek ilyen modernizációs projektek, azért használok mindenféle régi lomot, mert arra van pénz
Meg mondjuk nyilván sokkal érdekesebb is valamire magad összehackelni egy működő cuccot, mint megveszem csilliókért...Csak ha lenne keret, akkor ez Raspi+7" LCD -ből épített tabletet jelentene, nem a Nexus7 Postmarket-esítését
"erre szoktam mondani hogy fejlesztőknek lehet buildre szuper szerverük, de tesztelni kizárólag a legótvarabb minimál szappantartón szabad "
Olyan nincs, mindig szarabb hw-n akarják majd tolni, mint amire gondoltál.
De ja, optimalizálni kell, kellene, és ez egy jó módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest