- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
bulikavagyok #86 üzenetére
Aztán kicsit később hogy megkérdeztem, leesett, hogy az E3 -as demó után már mondták, milyen gépen futott.
-
Cathulhu
addikt
-
Deusex: Én játszogattam vele, de annyira szűk volt a tér abban a játékban, hogy már rossz érzésem volt tőle. De az a múlt, ez köröket kell hogy verjen rá.
Az autókázáson még remélem sokat fognak javítani, mert vannak hiányosságok.
A sok embert felvonultató helyszínek klasszak, élettel teliek, ez jó jel.
Nagyon kidolgozott az egész világ már most, az autók belseje mi király már, illetve a belső helyszíneken is annyi mindent lehetne nézegetni ha jó minőségű lenne a videó. Tetszenek a fényzebrák, fényszalagok a rendőrségi helyszínen, nagyon adtak a részletekre.
Reméljük nem hiába és észre is fogják venni az emberek. -
A kommentekben írták páran, hogy RTX es fény és árnyék effektek vannak benne., miközben néztem.Annyira engem nem fogott meg ez a része, csak beleolvasgattam, meg hát nem is értek hozzá, melyik effekt volt konkrétan benne RT, ha volt egyáltalán ,de a hivatalos közlemény szerint nem . ( De közben meg már azt is írták, hogy szept 14 ig RTX megjelöléssel sem futhat semmilyen gameplay demo.
)
Megnéztem közben még egyszer és eléggé emlékeztet a DEusEx re, bár lehet tévedek , mert kb fél óra játék után azt letöröltem.
-
mert CDPR játék, akik a Witcherrel bizonyítottak, ezért magas a hype.
tőlem is nagyon (naaaaaaaagyon) távol áll a cyberpunk, mint műfaj, ezért sem ejtettem le az állam.
attól, hogy a high fantasy műfajában kiemelkedőt alkottak, még nem garancia arra, hogy másban is jók lesznek.persze sokat számít a hozzáállásuk, a Witcher 3-at az elképesztő mélység, a részletekre való kínosan ügyelés, és a lenyűgöző sztori tette naggyá, de ezekből pont semmit sem láttunk, és nem is fogunk, amíg végig nem játsszuk a játékot.
ha megjelenés után a kritikák általánosan pozitívak lesznek, akkor megveszem, mert CDPR, de egyelőre én sem látok különösebb indokot az orgazmálásra.
-
1080Ti volt az.
Ilyen PC-n futott a Cyberpunk 2077 demója -
wolfman
veterán
válasz
Plazmacucci #75 üzenetére
Úgy érzem itt te vagy az a kisebbség, akinek nem öntötte el az agyát rögtön a hipe sz@r és nem fosta le a bokáját rögtön. Én nekem eleve a világ nem kedvencem, ám legyen, egy dolog, de egyelőre semmi jel nincs arra, hogy jó játék lesz. A RAGE-ről is azt mondták, hogy baromi jó, aztán megjelenéskor mindenkinek csak baja volt vele.
Nem tudom miért vannak oda emberek ezért a játékért ennyire, mikor még egyáltalán nem biztos hogy siker lesz. Mikor még semmi játékmenet videó nem volt róla, mindenki a nyálát verte rá. Miért?Jó, ez eddig így nem tűnik rossznak, de hogy körberöhögjem a fejem a gyönyörtől, mint itt sokan, ezt nem értem mi váltja ki.
-
mettek
addikt
A GR wildlands is rpg mégis egy golyó egy ellenfél. Ott is van night vision meg tgermal vision mégis bevállalták a tps nézetet. Itt lehetett volna így. Nagyon real akar lenni de mégis komolytalan számomra. Illetve a 48 perc alatt nem nagyon volt olyan momentum ahol feszülten néztem volna hogy aztarohadt. Rgyszerűen lapos volt a küldetés.
-
-
mettek
addikt
válasz
Plazmacucci #75 üzenetére
Hasonlóan látom én is. A grafikát kifejezetten átlagosnak mondanám. Amikor autozik akkor pedig átlagos alatti. Elég mosott, alacsony felbontású a textúra. A belassítós lovoldozés kifejezetten idegesít. Egy fedezékrendszer jobb lett volna kicsit életszerűbb sebzéssel ha már ennyire real akar lenni a játék. Ez igy egy kicsit Rage feeling ami amugy szebb is ennél sztem.
Részemrő csalódás de valszeg igy is teszek vele egy probát első nap.
-
Nem adja ki.
Grafika kb Crisys 2, ami igen csak öregebb mint 5 év, de ez nem is lenne baj, ha az arcok nem lennének ilyen elnagyoltak. Az a rengeteg post process effekt is csak elfedi az amúgy sem túl részletes környezetet.
A játékmenetről meg én nem nagyon tudtam meg semmi, csak, hogy tele van scriptelt egy gombos akciókkal, meg lassított felvételben történő célzással. Én ezt nem merem előrendelni. -
Ez első napos vétel lesz, akármikor is jöjjön.
Remélem mihamarabb.
-
-
nincsnév007
addikt
előrendelés szagot érzek
-
Áttettem a véleményem a főcikk alá.
-
Šolaire
veterán
Nem szívbajosok a lengyelek. Elején az a fejlövés közelről,meg a meztelen nő! Durva,nyers,tetszik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kint a gameplay főoldalon.
Ezt vesszük Uraim!
-
Honzi
senior tag
-
RudY
addikt
-
törölt tag
Elég menő. Be lesz húzva.
-
KaitouP
nagyúr
Kiba******* magam alá hugyoztam!
Ez egyszerűen elképesztő. Micsoda kidolgozottság, milyen részletesség, milyen álleejtő grafika, micsoda utánozhatatlan hangulat és atmoszféra. Ez egyszerűen next level. A játékosvilág legnagyobb durranása.
Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy min futott ez: vajon két darab 2080 Ti elég lesz az FHD Ultra beállításokhoz 30 fps -re?
Bakker... ez játszani akarom, MOST!
-
Anász
tag
Eddig is begyere volt, de így mozgás közben látni..
-
Televan74
nagyúr
Beszippantott rendesen ez a bemutató! Hol a pénztár?!? Elővételes játék lesz az tuti!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, anyád.
Köszönöm a figyelmet, csak ennyit akartam. Day-1 vétel. Amint lesz rendes videó, megy ki hírnek.
-
.LnB
titán
Aztak*r*a!
-
sagem
addikt
Uff...hát eddig is kellett, de a gameplay sem okozott csalódást, és ez amit mutatnak most csak a jéghegy csúcsa..kell
-
pohár
félisten
franc, és én még a dokinál várom a sorom, ááá
-
Šolaire
veterán
Nagyon bejön ez a stílus! (Deus Ex játékok kedvenceim) Nem találok szavakat. Megvettek kilóra.
-
Wesder
titán
Megvettek grammra én mondom.
-
RudY
addikt
...haa végén benyomják: pre-order now asszem örömkönnyek potyognak sokfelé
-
kissd01
tag
Engem már most megvettek!
-
saelin
veterán
Haza akarok menni...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
GAMEPLAY
-
Šolaire
veterán
Nézzétek : [link]
-
KaitouP
nagyúr
AAAAKURVAAAAA!!!!!!!
-
törölt tag
100% - lets go
-
-
Honzi
senior tag
Mindjárt kész a feltöltés.
Remélem 100% nál kapunk egy trollfacet. -
Fred23
nagyúr
Ez tényleg 12 darab ingyen játékot jelent a képen?!
-
melega
őstag
Most rendeltem elő a Konzolokszervizétől.
A srácokban soha nem csalódtam remélem ezután sem fogok.
-
Deck
titán
De izgatott vagyok
-
-
Šolaire
veterán
válasz
energy4ever #24 üzenetére
Ezt nem tudom. Remélem kiderül minnél hamarabb
-
Šolaire
veterán
Lehet megjelenési dátum
[link]
-
-
-
Šolaire
veterán
Kapunk egy gameplay vidit 😀
-
sittes79
addikt
hype is real
-
Nyeste86
csendes tag
válasz
Steve_Brown #13 üzenetére
Nem, viszont több mint valószínű, hogy egy PNG alapú képet kódoltak benne.
-
Steve_Brown
senior tag
Ez ismétlődik?
-
Szóltam asszonynak, hogy hétig ne vegyen ki!
-
SwaZy1337
tag
válasz
hombre[EU] #8 üzenetére
Hát kíváncsian várom, izgatott vagyok!
Legyen igazuk.
-
válasz
hombre[EU] #8 üzenetére
Nincs nekünk olyan jó dolgunk, hogy gameplayt kapjunk. Teaser + dátum lenne a tippem.
-
hombre[EU]
veterán
19:00 órától kezdōdik az olasz és német lapok szerint és valami nagyon komoly lesz. Kisebb összegben fogadni mernék,hogy gameplay vagy release date jön
-
Cathulhu
addikt
Le kell szedni rola a base64-et aztan megnezni, hogy szoveges vagy binaris adat az egesz, mert nem feltetlen kod. Remelem valaki raeros megcsinalja majd.
-
válasz
hombre[EU] #4 üzenetére
Meh, tudom sajna. Ezért is "titkon"
-
hombre[EU]
veterán
válasz
energy4ever #3 üzenetére
Én a másikat várom ami 2019-el kezdōdik
-
energy4ever
addikt
Kivancsi leszek ebbol mit hoznak majd ki.
Lehet ezek lesznek a CD kulcsok...
(#2) Hombre[EU]:
Azt mar eddig is tudjuk. 2077.
-
hombre[EU]
veterán
Kapunk egy dátumot?
-
Én teljes bizonyossággal megtudom mondani mit látunk; egy marketing fogást.
Nagyon várom ezt a gamet, és titkon remélem, hogy nem totál belsőnézetes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Különös kódsort közvetít a csapat már órák óta, egyelőre senkinek nincs ötlete, hogy mire számíthatunk a fejlesztőktől.
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kedvenc zene a mai napra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Milyen autót vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest