Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz huntermati #26 üzenetére
Mire a telefonomért nyúltam, kikerestem a kamerát, már végzett. Teljesen jól mozgott. Azért lepett meg. Azt hittem simán kisétál az úttestre és ott megy tovább, ahogy mindenki szokta ebben az utcában. De visszakanyarodott elénk és amint érzékeltem a jellegzetes testtartást nyúltam a telóért. Utolérte a barátnője, aki semmi aggódás jelét nem adta, még csak támogatnia sem kellett, ha ő nem aggódott érte, akkor én biztos nem fogok.
Röviden így nézett ki: megy, megy, ásít egyet, megy tovább.Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
.bableWes
őstag
válasz Motion_Blur #30 üzenetére
az biztos. engem kb 3 honapja a kis retikülivel vert fejbe hogy mi a ..-t akarok. na mondom dik akkor csö-.-"
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Motion_Blur
félisten
-
Snowy_owl
őstag
Nyáron, tanulni? Azért nem bolondult meg senki. Meg év közben a hétvége sem feltétlen csak tanulással telik.
Sport: Reggel lemegyek, én speciel úszok, de utána ott az egész nap.
Ja igen, el lehetne menni dolgozni, de ha nincs munka, akkor hova?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Snowy_owl
őstag
válasz szőröscica #25 üzenetére
Szóval inkább az a baj, hogy a bulikon kívül nem látok semmi mást amit csinálnak a fiatalok, ahogy én sem, mert már nincs is annyi lehetőség szüleim meséi alapján. Van a szombat, a kocsma, meg a buli. Aztán ennyi. Mást mit lehet csinálni, kérdem én?
-
tag
Le akartam videózni, de mire élesítettem már végzett. Gyorsan tovább is mentek. Ismeretlenek voltak.
Nem az lepett meg, hogy lányok hánynak, hogy este 10-kor pont a mi kis utcai füves-gazos placcunkat találták el. Km-es körzetben nem tudok szórakozóhelyről. A járásukon például nem látszott semmi különös.
[ Szerkesztve ]
Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
Snowy_owl
őstag
Akkor a szokások változnak, valamelyest.
#22 joamilestoné
A csajok is ugyan ilyenek voltak mint most? Ilyen mindenkivel összefekszem, leiszom magam stílusúak. Biztos voltak ilyenek, de ennyi?[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz lsebestyen #13 üzenetére
még gondolkodok
#14:
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Carlo009
tag
Pont ilyen nőkre van szükségem! Nem ismerted őket? Nem jutott eszedbe segítséget nyújtani? Azzal, hogy a világban ez történt meg velük vagy egyikőjükkel, ez nem megvetendő így ismeretlenül, mert nem tudhatja senki, hogy előzőleg mi történt velük. Jómagam, ha arra jártam volna biztos megkérdeztem volna, hogy segíthetek-e! A szolgálataimat felajánlva, még akár lakhatást is biztosítottam volna. Egy pár jó szó, empatikusság, segítőkészség csodákat tehet.
-
Thome
veterán
válasz huntermati #10 üzenetére
+10
-
Wictor
őstag
Szegény lány. Hányni jár belé a lélek. Hányattatott sorsa van.
-
lorcsi
veterán
22:29
eladó: vadi új soundcore motion+
-
.bableWes
őstag
mai társadalom...
-
tag
Előfordul ilyen is. Meg aztán én lehetnék az egyik utolsó, aki ilyenért megszólja. Csak meglepődtem a dolgon, először azt hittem a szomszéd lány az.
Napszúrása is lehet. Nem volt náluk ital.
[ Szerkesztve ]
Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
danih
veterán
Csak sok répát evett, biztos.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Motion_Blur #3 üzenetére
"Beteg" a mai fiatalság, de ez nem csak az ő hibájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
biztos beteg szegény, jobbulást neki
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
danih
veterán
Izgalmas volt az este.
-
lsebestyen
addikt
köszi, h ezt megosztottad velünk, így már biztosan nyugodtan alszom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest