- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Drótszamár #94 üzenetére
Nem csoda, jön a nagy Sárkány éve party, amikor eltűnnek hetekre
Attention: shipping delays during Chinese New Year national holiday
Due to Chinese New Year national holidays in China and Hong Kong, parcels ordered between the 1st of February and the 17th February will be delayed.
Shipments will resume on the 18th February once work resumes at our Guangzhou office.
-
azbest
félisten
Kolléga most vett allwinner A10 alapú táblát, hát a video gyorsítás támogatásán még van mit dolgozni android alatt sajnos, eléggé döcögősen ment az élő adás streamje, bár nem tudom hogy van-e megfelelőbb program erre. Vlc és xbmc android portokat próbáltunk több-kevesebb sikerrel.
-
azbest
félisten
milyet rendeltetek? a 40k -> 180 usd körülit nem tudom illeszteni a lehetőségekre
Ha egyben jön, akkor a vám is esélyes (ez nem túl magas).
Az áfa valószínű (27%) 22 euro felett (44 ha nem cégként küldik) - a vámot is áfázzák. Ez nem tudom még aktuális-e, de itt vannak olyan számok, amikre emlékszem: [link]A futár cégek úgy tudom mindig elvámolják a legszigorúbb szabályok szerint a cuccokat. Valamelyiknél egy nyilatkozatot (felhatamlazást) kellett emailben/faxon visszaküldeni, hogy intézhessék. A sima postai tömeglevelezésnél rugalmasabbak a távolkeletiekkel, ott is átmegy a vámon, csak ott iszonyat mennyiségek mozoghatnak.
-
azbest
félisten
Úgy látom majdnem másfélszer annyit adtak el, mint amit legyártottak, szóval lehet még csúszás a szállítással. Kíváncsi leszek ezt milyen ügyesen kezelik és mikor lesz újabb készlet.
-
azbest
félisten
Az androidos xbmc képes használni a hardveres gyorsítást lejátszáshoz? Korábban úgy olvastam, hogy sajnos ehhez kellene még a gyártótól támogatás / libek / források. De lehet az más chipset volt, valamelyik mali gpu-s androidos stick esetére emlékszem. Persze, ha ez azóta változott, az remek hír.
A linuxos megoldás nekem azért is jó, mert dvb támogatást valamennyire már átlátom. Ahogy a linux media levelezési listán olvastam javítottak/javítanak bugot ami a most elterjedt it9135 tunert érinti (az usb-dvb-v2 -re átállás mellékhatása talán) és amiatt vacakul működött a raspi-n. Elvileg találtam webshopot ahol talán még a régi af9015 tunereket kapni, rendeltem még párat, mert azzal hibátlanul megy. Ja meg a tvheadend is jól fut rajta általában, ami a backendet adja az xbmc alá. Ja és az ccid kártyaolvasó driver, amihez most olcsó kártyaolvasót (Alcor micro AU9540) is találtam - az eddig használt kártyaolvasóm a zárt drivere miatt nem megy arm linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest