- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
-
TaaT
nagyúr
A BF3 (anyagi) teljesítményére azért kíváncsi lennék
-
pakriksz
őstag
szomorú hogy ennyire igénytelenek a játékosok, hogy ilyesmik sikeresek...
-
noisia
aktív tag
válasz
fondorlatos #10 üzenetére
A COD olyan a játékvilágnak, mint az Iphone a telefonoknál, a BMW az autóknál stb. ...
Ha valamire rá van vésve egy beleharapott alma, tök mindegy, milyen, a sok zombi vérszemet kap "hát mer' az azér' csak egy ájfone".
Ha kiadnának egy oldalnézetes, pixeles, 20 dollárból készült ugrálós-lövöldözős gamét és rá lenne írva, hogy CoD Older Farware 2D, azt is minimum 10millióan töltenék le a Steamről, elhiheted! És itt mutatkozik meg a butaság.Magáról a játékról ellenben nem tudok még nyilatkozni, ugyanis még nem pakoltam fel, de ha olyan, mint az MW2/BO1/MW3-széria, akkor nem lesz sokáig a vinyómon.
-
Mister_X
nagyúr
Halo 4-gyel nem reveláns összehasonlítani, mert az egyetlen platformon csinált 220-at, a BO2 meg hárman 500-at. Nem mindegy.
-
-
HaZsolt
őstag
Évről évre gyengébbek a játékaik és egyre nagyobbak a nyereségeik. Ezt hogyan csinálják?
-
HyP3b0y
senior tag
Ezt nem tudtam, ma is tanultam valamit...az egzakt differenciál egyenletek megoldásán kívül
Bár szerintem FPSRussia-ról inkább a fegyverekkel játszó bohóc jut eszükbe az embereknek minthogy egy COD player. Tehát szerintem a fegyverpróbálgatós sorozata az ami híressé tette. De biztos kellett valamilyen kezdőlökés COD részről
-
fondorlatos
aktív tag
Valami biztos megfogta a vásárlókat, ha ilyen összeget összelapátoltak belőle gy nap alatt.
-
HyP3b0y
senior tag
Na, sikerült megvenni kilóra FPS Russia-t is...
bár tény hogy van az a pénz amiért én is adnám az arcom ehhez.
-
big-J
őstag
Egy AAA címen 250-300 ember is dolgozhat 2-3 évig, konkrétan ennyien vannak az AC3-man, hogy fogalom legyen a kiadásokról is
-
whaler
tag
Nos ismét megváltoztatták 5 karakter nevét és tettek 2 ledsort 3 fegyverre majd kiadták ezt új néven.
-
aram01
nagyúr
mindenesetre ez a video jó
-
bobsys
veterán
500 millio profit vagy bevetel? Mennyibol keszult a jatek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest