- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Szep meg minden, de a mobil verziokat kene nyomatniuk, lassan a kutya se vesz mar desktopot.
-
vinibali
őstag
rákattintottál a linkre? ha igen, akkor az a baj, ha nem akkor meg az!
ezt akartam -
sad_Vamp
őstag
en bloc tényleg mindneki azt várta, hogy az APU-s konzolok bevezetésével megindul az APUra való fejlesztés, ezzel szemben a kiadók/fejlesztők még mindig hátrafelé játszanak:
-kiadnak olyan PC-re is amiben nincs APU
-kiadnak mindent prev.gen.-re is
-régi motorokat használnakegyszerűen nem lépnek előre, pedig a sok példát látva van olyan birka a nép, hogy ha Halo xxx meg Fifa5000 meg bármi más kedvelt játéka nem jön ki az aktuális cuccára akkor bizony beújítana olyan masinára amin elfut. De mivel nincs ez a hajtó erő ezért senki sem sieti el az újítást. És imho a kör bezárul.
-
vinibali
őstag
annyira rosszul sikerült, hogy 1 db sincs jelenleg eladósoron
másrészt nagy pacsi a Corelnek, van az Aftershot 2-ből natív linuxos verzió is!
(#20) 7time: hiába a konfigurálható TDP, ha romlik a hatásfok
-
parampa
aktív tag
A gyártó nézöpontjából a cikkeid által behülyített agymosott usererrorkák szintén a jó vásárlót testesítik meg?
Vegyetek konzolt meg CMD -t mert a jövöbe fektettek be. Ekkora parasztvakítást.
-
nyakdam
aktív tag
Igen, az egész azon múlik mikor lessz a piacon több apu, mint hagyományos proci. Az Intel Skylake-ével elindul valami. Ha ok tolnak egy kis pénzt a fejlesztoknek, akkor hamarabb megindul valami. Talán sikerül elérni, hogy több efekt legyen a játékokban és ne keljen hozzá i7 szintű proci, hanem elég egy Kaveri.
-
meblo
csendes tag
A hardveraprón biztos megjelenik a csökkentés.
-
Silentfrog
veterán
Baromira kíváncsi vagyok, hogy itthon, hogy fog alakulni az árazás. Félek, hogy mire ideér a hullámból csak enyhe vízfodrozás lesz!
-
bteebi
veterán
Az a baj ezzel, hogy egy elképzelt (remélt), nem igazán közeljövőbe fektet be vele az ember egy nagyon gyorsan változó piacon, szóval van kockázat - anyagilag mondjuk nem túl nagy, mert viszonylag olcsók
. Sokat gondolkoztam egy APU vásárlásán, de végül maradtam az i3-nál. Kevesebbet fogyaszt, és nagy általánosságban gyorsabb. Pedig szívesen vettem volna AMD-t, de nem a legjobb vétel lett volna.
-
Shreky
tag
Az én A10-7850k-m oda van perpillanat gariban, ezután csak reménykedni tudok hogy hátha valami kuponos megoldást is kapnák az új mellé.
-
Geller72
veterán
..mivel nem tudok máshogy tekinteni rájuk, ezért így tekintek. Én játszani nem tudok velük, mert ahhoz kevés. Amire szerinted jók, arra jó más, olcsóbb alternatíva is. Most akkor?
Ha neked lenne abszolút igazad és nem nekem, akkor ezek a procik eladási rekordokat döntögetnének. De valszeg nem azért csökkentik az árát, hanem mert a kutyának sem kell. Egyrészt, mert drága, másrészt, mert igazából külön-külön és egyben sem jó semmire.
-
brupe
csendes tag
Az a baj ezzel, hogy te úgy tekintesz ezekre az APU-kra, mint szimplán a CPU és GPU egybetokozására. Pedig éppen hogy a Kaverivel lett a legnyilvánvalóbb, hogy mire is tervezték ezeket.
Intel:
"...mai és a jövőben érkező processzorok fele, vagy éppenséggel háromnegyede integrált grafikus vezérlő lesz, így aki nem használja ki az említett részegység erejét, nem tudja majd növelni a programjának a teljesítményét." -
Geller72
veterán
7850k: Ha az igp-t nem nézem, - mert mondjuk nekem kevés és inkább használom a natív vga-t - akkor tisztán cpu-ban egy 20 ezres 6300 jobb nála. Ez van.
.
-
-
seolwon
tag
Ezek között van olyan ami elmegy egy 60Wattos tápról? Jelenleg i3 2100 van, de opencl-lel szeretnék kísérletezni amihez ez a proci nem jó (működik de inkább lassít mint gyorsít). Vagy esetleg újabb Intel?
-
T_Stark
őstag
Ideje már, mert eddig nagyon el voltak szállva az árak.
Teljesítményben kb alig van előrelépés a 6800K után (CPU-ban semmi, GPU-ban is kevesebb mint vártuk), csak kaptunk egy csomó ígéretet, hogy majd később ez a sok új feature milyen jó is lesz nekünk, aztán ennek rendesen meg is kérték az árát...Majd ha 35K alatt lesz a 7850K, akkor visszanézek rá, addig esélytelen.
-
Raymond
titán
"Amennyiben a vásárló munkára vette az APU-t, úgy az említett játékok helyett esetlegesen választható egy Corel Aftershot Pro 2 licenc, amelyért az eredeti 60 dollár helyett csak 5 dollárt kell fizetni."
Instant buy!!!
-
-
brupe
csendes tag
Ha tényleg olcsóbb lenne nálunk is én vennék egy A10-7850-et.
-
djculture
félisten
Nefélj itthon ez a csökkentés sose fog megjelenni szokás szerint.
Televannak a nagykerek egyik se fogja a drágán megvett cuccot olcsóbban adni majd max ha elfogy a készlet, ami tekitve hogy ezek a kutyának se kellenek nem mostanában lesz.
A10-7700K pedig jó lenne nekem is de barom áron 36 ezerért vesztegetik. -
Ruuwa
tag
Ideje volt, 22k környékén lehet benevezek egy A8-asra.
-
Oliverda
félisten
Ilyen árakkal kellett volna kezdeni, mert eddig erősen túlárazott volt a teljes lineup. Ezek az összegek legalább már közelítenek a reálishoz.
Indulóárak:
A8-3850: $135
A10-5800K: $122
A10-6800K: $142
A10-7850K: $179Még most sem értem, hogy anno mi alapján árazták be $179-ra a 7850-et.
-
Hát ez csodálatos... Tegnap vettem A8-7600-at. Kb két hónapja elérhető csak, de már csökken az ára.
-
Fiery
veterán
Remelem, ez csupan azert tortenik, mert helyet csinalnak a 7950K-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD új szoftvercsomagokat is kínál a vásárlóknak.
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest