- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #49 üzenetére
-
truba
tag
Hát haver, sajnállak. Legközelebb ne hagyj értéket őrizetlenül, feljelentést pedig tegyél ha akarsz, de saját reményeim szerint az általad elmondottak alapján ne számíts semmi jóra az eljárás során.
-
Motion_Blur
félisten
Tényleg nem tudtál volna mit csinálni. Nyilván vissza nem adta volna (mert valszeg nem is volt nála több pénz) , ha meg két mondatnál többet beszélsz 2 napon belül elkapnak az utcán. Ha rendőrségi ügyet csinálsz belőle akkor is.
Ettől függetlenül a helyedben magamnál tartanék minimum egy gázpisztolyt. Ha meglepnek 4-5-en, sokat nyomhat a latba
-
Mr.Csizmás
titán
ha nem volt még, javasolhatom a patkányfogót belerakni egy csalikabátba
tudom nem humánus, az ENSZ is ellenzi, de az elveim nem
-
Killing
addikt
Ha csak nem a helyi gádzsókkal van lent akkor azért szép udvariasan megkérdezném tőle hogy te voltál? Majd elsorolnám neki a bizonyítékokat, és kamuznék a kamerával. Ha meg nem valjja be akkor fenyegetőzz a rendőrséggel. Egyenlőre a fekete báránykákkal ne kössünk már ilyen nagy kompromisszumokat hogy csendben elhallgatjuk...
-
CséZé
őstag
uraim, elfelejtettem az anatómiát. nő volt!
-
.bableWes
őstag
én akárhol vagyok mindig zsebben van a kezem. utcán sétálva a bal kezemmel a telefon fogom a zsemeben másikkal pénztára + kulcs. ha meg szorakozni megyek, akkor a kocsiba hagyom a tárcám.
-
negyedes
addikt
nekem 1 jo honapja a belso zsebembol loptak ki a kulcsomat. valakinek nagyon megtetszet a kulcstartom.
Magyar Kabel Muvekes volt, nagybatyamtol kaptam.
-
akom
őstag
Nem hagysz ott semmit !!! Ezt egy Magyar embernek meg kell tanulnia !
A fekete báránykáknak pedig bárminemű lopásért levágnám a kezét.
Csak az a gond hogy szeretett országunkban annyira **** a jogalkotás, hogy az ilyen jó szándékú emberkék látják a kárát.Amúgy meg no offense...
-
-
Thome
veterán
-
Szerintem még sok is az a lőfegyver ami az országban van.
Miért? Mert most ha nagyon bántani akarnak akkor kb. max. megkéselnek.
Az ellen van esélyed, akár elfutni is.
Mr. Parabellum gyorsabb nálad, utolér és seggberúg.Ha esetleg szembeszállsz a támadóval, akkor is könnyebb védni magad egy kés ellen, mint egy golyó ellen.
Lehetsz bármekkora kungfumester, 3m-ről már agyonlőlek.
"háde nálam is lenne pisztoly"
Nálad lehet, de akiket meg megtámadnának, baromira nem lenne.
Mennyivel könnyebb akár egy nőt megerőszakolni, ha pisztolyod van, mintha késed? -
-
Gergő_
őstag
Ha megfogtátok volna a haveroddal a pénzt amivel fizetett felmutatva neki, hogy mi ezt most betesszük egy zacskóba bizonyíték gyanánt mert rajta vannak az ujjlenyomataid öcskös fel leszel jelentve...akkor talán az egyetlen esélye lett volna bevallani...
lehetett volna kamuzni a kamerával is...
a legnagyobb hiba volt, otthagyni a pénztárcád... -
zoo8800
veterán
Alkalom szüli a tolvajt.
-
samfishR
senior tag
én a dzsekim magában sem hagyom ott szívesen az akasztón/széken, nem még a zsebében a pénztárcámmal. és tényleg fel lehet fogni tanulópénznek is, szóval tényleg van igazság abban amit akom írt.
-
-
DeFranco
nagyúr
Én a helyedben elérném, hogy tiltsák ki a helyről. Úgy is ismered a csapost, így ez nem lehet gond. Nekik is érdekük, hogy ne lopjanak a helyen.
A fizikális edukációnak nem vagyok híve, az erőszak erőszakot szül, nehogy a végén te húzd a rövidebbet.
-
"Tűrjünk csendben, az úgyis megy nekünk."
-
törölt tag
hogy száradna le a keze!
-
CséZé
őstag
én úgy tudtam, hogy a 20k lett "enyhítve" 10k-ra.
azért hagytam ott a kabátom, mert ismerem a helyet és azokat az embereket, akik odajárnak.
kb 2 hete jár oda egy fekete bárány, valszeg lopni. nem tudtam hogy ott van, mert akkor tutira nem hagytam volna ott.szerencse h megúsztam ennyivel, a 70 ezres telefonom is benne volt a kabátzsebembe.
vette volna el az óvszert, arra úgyis nagyobb szüksége lenne. -
Én biztos pofán csaptam volna.
Tudom nem megoldás, de én így szoktam. -
akom
őstag
Ezt úgy hívják cimbora hogy tanulópénz ! Örülj neki hogy nem többet és nem erőszakkal vették el tőled.
Ezzel megtanultad hogy mindiiig minden körülmények között magadnál tartod az értéktárgyaidat.
-
Thome
veterán
Csak hogy én építő legyek. A 10 ezer jó lesz 20-nak is, de ez el lett törölve, tehát már a 100ft-os lopást is ugyanúgy büntetik mint a 100 ezrest. (maximum a büntetés nem lesz akkora súlyú.) Tehát feljelentheted, de nem sok értelmét látom bizonyíték nélkül. (Rozsdás 10-es nem sokat nyom a latba.)
Egyébként meg az értékeket mindig tartsd magadnál... Járhattál volna sokkal szarabbul is, remélem tudod...
-
eXodus
őstag
Megpróbálta hátha talál pár 20k-t... ha talált volna elmegy...
Nem talált, csak néhány ezrest, ezért ott el is költötte.
(Utólag semmit sem tehetsz, bármelyik eset is legyen... => örülj h olcsón megúsztad, legközelebb jobban figyelj oda.)(#6) caizzz
Néhány éve jelentettem fel valakit hasonló ügyeben (adás-vétel //ill csak adás volt), akkor azt mondták a rendőrök h pont akkor emelték fel az értékhatárt 10k-ról 20kra...
Szóval az elkövető kap egy ejnye-bejnyét legrosszabb esetben. -
Иван
őstag
Feljelented. Ha a pultos tanúskodik amellett, hogy a rozsdás tízforintossal fizetett, azért az elég bizonyíték. (Közvetett minimum).
De amúgy is alapszabály, hogy tárcát, mobilt, iratokat magadnál tartod. Még nem loptak meg, de nem kockáztatom meg.
Amúgy egy ilyen eset tényleg hogy beárnyékolja az ember estéjét
-
^Clown
addikt
válasz
makraipeter1 #3 üzenetére
Is. Plusz egy kis népnevelés, ha már az anyja-apja nem nevelte tisztességre.
-
makraipeter1
tag
farmerzseb
-
^Clown
addikt
A fekete bárányt majd egyszer megneveli egy juhász...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest