Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Értem mit ír a cikk, csak nem a cikkre reagáltam
De részemről a a flasht már jóval az iphone előtt sem szerettem, így a döntést egyáltalán nem bánom. Ha optimalizált programot akarsz látni az eszközön, akkor azt célszerű olyan nyelven megírni ami ezt támogatja.
Egy framework ami átfordítja a flash-t obj-c -re sosem lesz olyan hatékony mint egy eleve natív kódban írt program erről van szó elsősorban.
Másodsorban nyílván arról hogy az applenek érdeke minél jobban kiszorítani a flasht a piacról, annak ellenére hogy az appstoreban megjelent játékokból neki is lenne bevétele. -
Cyber_Bird
senior tag
Ez nem el lehet menni, ez alapvető fogyasztó gondolkodás.
Ha kell neked megveszed, ha nem kell nem veszed. (nem fletós idézet)
Nekem pl kb 2 éve van iphone-om és tudtam mire vállalkoztam vele, nem bántam meg.
Az más kérdés, hogy én sem értek egyet sok korlátozásával, jailbreakeltem is és meg is kerültem őket.(bluetooth,backgrounder,filerendszer közvetlen elérése, stb)A lényeg, hogy szerintem egy felelős felnőtt el tudja dönteni, hogy kell-e neki valami vagy sem.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #16 üzenetére
nem dönti el, nem kell megvenni a termékeit
de ha megvetted akkor viszont tudod hogy mire vállalkoztál.
Lásd ha megveszel egy telefont amire csak java programokat rakhatsz fel, akkor milyen alapon dönti el az a cég aki gyártotta hogy te csak javat használhatsz? nézzemegakutya... -
Cyber_Bird
senior tag
Nah igen, bár erre ne nagyon számíts szerintem, viszont ott a hackintosh én is azon próbálgattam az XCode-t sajnos suli mellett nem sok időm maradt rá, de érdekes, és nem is nehéz ha c++ alapjaid vannak (én sajna c++ al csak most ismerkedek)
moonman: inkább olyan mintha bejelentené hogy csak vis stud2k10ben .net alapokon lehet fejleszteni a ZUNE-ra. nem ugyanaz a kettő mert osx-re most is fejleszthetsz amiben akarsz, más kérdés hogy c,c++,objective-c ben éri meg.
(amúgymeg vesszen a flash. netes játékokra tökéletes, de amire most használják...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest