Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Reggie0 félisten Ahogy vesszuk. Ha mar csak annyi a mobilitas, hogy 1-2 haverhoz atmesz jatszani, akkor inkabb egy mini itx-es erogepet erdemes osszerakni. En sokaig eltem ilyen laptopokon, de azt is meg lehet unni. Nekem foleg a gyakori ujrapasztazastol es a portalanitastol ment el a kedvem. Arrol nem is beszelve, hogy a komplett laptopcsere nagyobb macera mint a gepben 1-2 alkatresz. De az elso 10 evet siman le lehet huzni ugy, hogy ezek ne zavarjanak  
- 

Djatis senior tag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreIgen nekem is sok barátom háborgott, hogy 500.000-ért már milyen gépet lehet össze rakni. De hiába ha a napi 24 órából 18-at nem vagyok otthon. Így meg hozom viszem a kis laposom és mindig tudok gémelni! 
 Nekem bárki mondhat bármit már csak gamer laptopjaim lesznek és ha így haladunk, hogy a gyártok is ennyire komolyan veszik a mobilitást akkor érdemes lesz a jövőben is ilyen gépbe beruházni!
- 

mghltm addikt a komolyabb / dragabb peldanyoknal lehetoseg van cserere, mxm a csatlakozo neve 
- 

Djatis senior tag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreNekem asus g751jy-om van gtx980m-el és hidd el olyan hűtést raktak bele, hogy 2-3 óra játék után sem gyullad ki a gép és még a ventilátor hangja sem örjít meg! 
- 

shteer titán válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéresemmi gond, meg van bocsátva  
- 

conqver aktív tag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreITT többet megtudhatsz    
- 

cacasz02 aktív tag válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreMekkora kérdés ez!? Mert igény van rá! Gamer notebook? 
- 

Reggie0 félisten válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreA rendes gamer laptopoknak rendes hutesok van, igy elboldogulnak vele. 
- 

Reggie0 félisten válasz  Interceptor

üzenetére Interceptor

üzenetéreMert van aki jatszik a gepen, es a mobil GPU-k sosem a nagy erejukrol voltak hiresek. Most a maxwell szerianal lehet eloszor azt mondani, hogy egy 9xx es 9xxM kozott "csak" 30% kulonbseg van. 
- 

Interceptor addikt Valaki árulja el, minek ilyen izom gpu-kat rakni mobil eszközökbe? 
- 

Petike1007 tag Ami nekem érdekes, hogy az AMD nem jelenti be csendben az R9 300 szériát... 
- 

macman507 aktív tag Hol marad a 960?  Elvileg január végén jön, azt hittem ha itt van ez, akkor a 960-at is előbb jelentették be. Elvileg január végén jön, azt hittem ha itt van ez, akkor a 960-at is előbb jelentették be.Na nem mintha annyira várnám a 2GB memóriával. 
 Sőt inkább megvárom a rendes Dx 12-es vga-kat.
- 

stratova veterán Eléggé oda tette magát Nvidia a Maxwellel. R9 M295X előzetes számok alapján GTX 965M és GTX 970M közé futhatna be DX alatt. 
- 

mghltm addikt 
- 

MongolZ addikt A félreértések elkerülése miatt: az asztali 980-hoz képest van megfelezve, a mobil verziós 980M 1536 CUDA magot tartalmaz, tehát csak a GPU 1/3-a lett letiltva. 
- 

Sondi1986 addikt Különben igazad lehet, mert kétlem hogy egy kiforrott gyártástechnológián lehessenek olyan chipek mik csak akkor működnek ha a felét letiltsák. 
 Amúgy az nv-nek se éri meg gyártani egy 400mm2 chipeket hogy aztán felét letiltsa és apró pénzér eladja.
 Inkább nekiáll GM206-ost csináltatni.
- 

stratova veterán  
 pcgamerSondi1986 más oldalakon már találgattak, hogy ennyire csonkolják a GM204-et vagy ez már a GM206. 
- 

tibcsi0407 félisten Olyan jó VGA chipekkel áll elő mostanában az NVIDIA, hogy lassan le kell cserélni az öregecske laposomat valami GTX900M szériával felvértezett gépre. 
- 

Sondi1986 addikt Ezt szó szerint elfelezték!!!! Ha lehetséges, egy GM204-ből kettő chip lett.  
- 

Abu85 HÁZIGAZDA Kösz srácok. Javítva.  
- 

babkukta senior tag Az szép... és mikor jön a nem mobil verzió??  
- 

norbert1998 nagyúr válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreIgen? Lehet, de a CSES kiállításról sem hallottam még ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 címben
 persze teljesen érthető, nyilván sietnek a konferencia miatt, szóval no offense 
- 

stratova veterán Ennek SLI kivitelét kapja meg az Asus Aorus X5 is. norbert1998: SPM fokozatra váltanak és lesz ebből még ( . )( . ) kiállítás is. 
- 

tibcsi0407 félisten Pici elírás: 
 A táblázatban szereplő termék támogatják az Optimus technológiát és az SLI-t, illetve a 2.0-s GPU Boosttal dolgozik rajta, ami a hőmérsékletet figyelembe véve állítja be a megfelelő magórajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elvileg január végén jön, azt hittem ha itt van ez, akkor a 960-at is előbb jelentették be.
 Elvileg január végén jön, azt hittem ha itt van ez, akkor a 960-at is előbb jelentették be. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)