- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
ProEvoFan #31 üzenetére
A leghumánosabb az lenne a részükről, hogyha valakinek érvényes hűségnyilatkozata van, akkor automatikusan fejlesztve legyen a sávszéle, mivel hű hozzájuk. Így megtehetnék, hogy felajánlják, hogy most van egy lehetőség arra, hogy egy minimális összegért cserébe - Nem 1000 forintokra gondolok - átmenjenek egy gyorsabb csomagba, mivel előfizetők.
De sajnos a UPC - mint minden más - csak az üzletre megy, minél több hasznot akar bezsebelni. Ezért is van az, hogy felfelé módosíthatsz, de lefelé nem. A lényeg azon van, hogy többet fizessél.
Mondjuk az én esetemben nem így volt, de még én sem akarok elkiabálni semmit, majd ha jövő hó elején jön a számla 5000.-ről, akkor elhiszem. Bár elvileg én is panaszkodhatnék, tekintve hogy amennyiben lenne ilyen akció előfizetőknek, akkor 4000.-ért megkapnám a mostani netemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest