- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
[link]
Megjelenik nálunk is? -
youngboy
senior tag
És megnézve most az Amazont van 4/128-s is 450 EUR-ért.
-
youngboy
senior tag
És vanon ez az új S6 Lite hazánkban is forgalomba kerül?
Lehet erről tudni valamit? Kíváncsi lennék, hogy milyen felárral a korábbi változathoz képest.
Vagy nem véletlen, hogy a Samsung.hu-n lévő 10%-s akció júni 9.-ig tart az új megjelenése pedig az említett olasz Amazonon júni 10.?[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
> Dr.NX #53
Bocsi, nem a válaszra nyomtam.Samsung ár / érték arány megítélése eléggé relatív. Ezzel kapcsolatban már itt is volt vélemény csere. Kinek a pap, kinek a ...
Tudom, hogy a kijelző mérat ez eltérés. Valamint a SoC.
(És talén még a DeX.)
Viszont nem tudom, hogy ez megér-e 30-40 ezer +-t. Ezért dobtam be a kérédst. Más véleménye alapján talán közlelebb jutok a dötéshez.[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
ÉS vajon melyik lesz jobb vétel? Ez kb. 400 EUR-s áran vagy a jelenleg 180 ezerért kapható Tab S7FE?
Egyébként az S6 Lite-ban van Dex? Mert én úgy olvastam, hog nincs. -
youngboy
senior tag
Én most nézegették tab-t ilyesmi árfekvésben. De én félek a SW-től. Volt egy találkozásom MIUI-val, de azóta is ráz a hideg, ha csak rá gondolok. A Lenovo meg amennyire nézem, majdnem stock Google. Attól sem vagyok annyira elragadtatva. Főleg nem olyannak adni, aki nem szeret, tud, akar még azon matekolni, hogy milyen alkalmazást is kellene még letölteni ahhoz, amit ő akar.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olaszországban május 23-tól kapható a Galaxy Tab S6 Lite (2022).
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Gigaset QV1030 tablet 2/16 GB 10.10" 2560 x 1600 IPS Nvidia Tegra 4 / Eladó
- Huawei T5 simkártyás táblagép eladó 4/64
- Hibátlan, karcmentes PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea magyar e-book olvasó - 20 hó gari!
- Hibátlan, karcmentes Amazon Kindle 2024 - 16GB - e-book olvasó - 21 hó magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest