Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem nem lett rossz a játék. Igaz az első részhez képes szerintem jóval gyengébb. Azonban nem kicsit nevetséges, hogy a Crysis 2, egy ilyen nagy név -amit a fejlesztők szerint alapból PC-re készítettek- egy DX 9.0c-s avagy SM3-as grafikus motorral készül el 2011-ben (anno a FarCry-t is SM3-ban toltam az 1.33-as patch felrakása után).
A grafika nem csúnya, sőt... de miért nem a modernebb API-kat preferálták? Mert hazudtak és mégsem PC volt a fő szempont? Nyilvánvaló, de más konzol játékok is bőven kaptak modern API-val szerelt motorokat (Devil May Cry 4 DX10, Resident Evil DX10, Lost Planet 2 DX11, hogy csak párat említsek).
Félreértés ne essék, a modernebb API hiányával nem a szebb grafikát és sallangot hiányolom, hanem azt amit a fejlesztők mindig is hangoztattak ezekkel kapcsolatban, hogy gyorsabb megoldást jelent a fejlesztőknek is és sebesség szempontjából is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest