Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Szerintem nem lett rossz a játék. Igaz az első részhez képes szerintem jóval gyengébb. Azonban nem kicsit nevetséges, hogy a Crysis 2, egy ilyen nagy név -amit a fejlesztők szerint alapból PC-re készítettek- egy DX 9.0c-s avagy SM3-as grafikus motorral készül el 2011-ben (anno a FarCry-t is SM3-ban toltam az 1.33-as patch felrakása után).
A grafika nem csúnya, sőt... de miért nem a modernebb API-kat preferálták? Mert hazudtak és mégsem PC volt a fő szempont? Nyilvánvaló, de más konzol játékok is bőven kaptak modern API-val szerelt motorokat (Devil May Cry 4 DX10, Resident Evil DX10, Lost Planet 2 DX11, hogy csak párat említsek).
Félreértés ne essék, a modernebb API hiányával nem a szebb grafikát és sallangot hiányolom, hanem azt amit a fejlesztők mindig is hangoztattak ezekkel kapcsolatban, hogy gyorsabb megoldást jelent a fejlesztőknek is és sebesség szempontjából is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- DXRACER Prince L gamer szék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő