Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
pont ilyesmit akartam én is írni: szemre (emlékeimmel összevetve) semmi különbség a 2-höz képest, gondolom a zárt világ is marad.
lehet megköszönni a konzoloknak (illetve mielőtt flame-nek venné valaki, annak, hogy még mindig a kiöregedett konzolgenerációra kell fejleszteni.)
előnye az, hogy talán nem kell jóval erősebb PC majd hozzá (már ha nem fogja ez is folyamatosan az óceán fenekét számolgatni az épületek belsejében...) -
törölt tag
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
Sajnos ez már nagyon sok játéknál így van
-
Prof01
veterán
válasz
Silentfrog #16 üzenetére
Ezen nem kell meglepődni. A CoD részeknél is kb. az MW1 óta ez megy.
Ha kap egy jó sztorit az egyjátékos mód és a multi is javulni fog a C2-höz képest, akkor nekem már megéri megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest