Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A vége az hangulatos volt.
-
Theodolit
tag
a véleményedet az adott játék topikjába írd le ne pedig egy meg nem jelent folytatás megjelenésével kapcsolatos hírei közé, de nem is ez a gondom csupán a "hidegen hagy - de közben mégis kommenteled" ellentéte. amugy szerintem nem voltam faragatlan vagy hasonló ezért nem értem a felindultságodat.
Ja és használd az offtopic gombot amikor nem témához tartozó, vidám üzeneteiddel gazdagítod a forumbejegyzéseket. -
L4R$()n
tag
válasz
Theodolit #61 üzenetére
Negatív véleményt már le sem írhat az ember?
bocsánat , holnap törlöm is az acc-omat prohardverről és mégegyszer elnézést kérek, hogy az életben egyszer kifejeztem a nemtetszésem, lehet, hogy öngyilkos is leszek, úgyis van egy fasza erős 3 méteres kötelem, amivel nem tudok mit kezdeni ...
-
elmelet45
tag
Crysis 2 gépigény:
Core 2 Duo E6850 3.0GHz Login to compare your CPU
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 3870
RAM Memory - 4 GB
Hard Disk Space - 10 GB
Direct X - 9Leírás nvidia honlapján: GTS240 jellemzők: 1gb gddr3 256bit, 112 CUDA 675/1620/1100
Külföldi cikkekben olvastam, hogy DX11-es karikra, és 8 magos procikra optimalizálva lesz.
Crysis 2: Everything about DirectX 11, 3D without perfomance-drop and 8-core-optimization
DirectX 11 including compute shader and tessellation, multicore-rendering, stereoscopic 3D, cineastic effects und more.
-
L4R$()n
tag
Őszintén szólva engem teljesen hidegen hagy a crysis 2, játszottam az 1el meg warheadel is, de mind a kettő annyira gyenge volt, hogy a játékidő nagy részében csak úszkáltam meg a tájat néztem, egy kirándulót szimulátornak jó, de akciójátéknak szerintem gyenge
-
Rexcor
őstag
A Crysis 2-ben nem is lesz sziget meg pálmafák?
Szerintem a játéknak ez adta a hangulatát. -
JoolsNOS
veterán
Ha nem maxon akarunk játszani akkor biztos jól megy. AZ egyel is teljesen jól eljátszottam min-med grafikán (ami úgy is szép volt) és még a 7600gt-m volt asszem. Én akkor kellemesen csalódtam, mert a híresztelések szerint 10 fpsre se számítottam. Persze ha feldobtam a grafikát akkor azt se érte el.
-
darkdead
tag
Már nagyon várom, de a gépigényre én is kíváncsi lennék!
-
kpal
nagyúr
Az egyik nagy kedvenc játékom a Crysis de legalább a 2. rész lehetne picit gép barátabb.
-
menalcas
őstag
Nem rossz kis játék lesz ez, csak azt nem értem miért szeretné mindenki hogy még medium-on is csak szaggasson a gépén, már mint értem én hogy az 1 gép gyilkos volt, de annak az volt a célja, ennek meg sztem inkább hogy egy eladhatóbb játék legyen és ennek a feltétele a jobb optimalizálás.
-
plus44
veterán
Áá..basszus ez nagyon várós.
-
FRENK1988
veterán
Mitmondtam, hogy optimalizálnak
Akkor jön nekem is a 2. 5850 -
TOM-202
senior tag
Hát, én maximum egy VGA cserét iktatok be ezt látván, persze ha mindenképpen szükséges lesz mivel nincs keret új gépet fejleszteni. Ezt a grafikát látva félő is hogy meg kell lépni mert nem szeretnék 1024-ben minimumon játszani vele pláne azután hogy kipróbáltam hogy milyen az első résszel maximum grafikán (AA nélkül) játszani.
-
- = Zk = -
félisten
hmm..
nem rossz.(Y) -
st3vy
csendes tag
remélem ezt jobban optimalizálják majd, mint az előző részeket
-
N3ST1C
tag
Hát ha használna is se sok mindenben látszódna, tény hogy van különbség de csak ezért NV kártyát venni butaság
-
$p@rr0w
őstag
Jó ég ez mi ez? Az első 2 rész se volt a legjobb de ez már most iszonyat gagyinak néz ki, odarohan a robothoz és feltapasztja rá a c4-et? Vajon ezt egyedül találták a ki a fejlesztők, vagy átmentek a szomszéd oviba tippekért?
-
Nagyon remelem, hogy nem valami agyament lovoldozos marhasagot csinalnak belole, ahol megolhetetlen orias robotokat/szornyeket kell megolni, mert a videon ez latszik.
-
iBlast
aktív tag
hát az még odébbvan
-
Laraxior
titán
van időtök új gépet venni....
-
dobobazsy
őstag
tyű, nehéz lesz kivárni a megjelenési dátumot..
remélem kárpótolni fog a játék optimalizáltsága..
-
Petya2900XT
aktív tag
Nem emlékszetek,hogy anno a Crysis is az optimalizáció címszó alatt késett 3 vagy 4hónapot?
...hát gépigény lesz,de rég köztudott,hogy nem azért tolták el a Driver3-at meg a TDU2-t sem,hogy őrült optimalizációba kezdjenek...hanem be vannak xarva a COD-tól meg a többi AA-s játékoktól.
-
Jimy83
aktív tag
Nem néz ki rosszul
-
Dj Dekko!
őstag
Remélem azért egy 5850/70 el, ellehet majd vele játszani. Normális FPS el... viszonylag szép grafikán
-
Lacc88
senior tag
PC-n kéne bemutatni ... nem 360-on . PC-n lesz a legszebb , és a crysis is PC-s volt , erölködnek itt a konzollal ...
-
Thome
veterán
Fél év optimalizálás miatt késik = Már kész van, de nem adják ki, mert fél év alatt fejlődnek annyit a hardverek, hogy a HD6970-en elinduljon full grafikán, és elmondhassák, hogy ők bizony ennyire jóra megcsinálták.
-
pgergo
tag
ünnepélyesen... mondhatom nagyon ünnepelhetnek fél évet késik..
-
Gabr
tag
Persze, ja. A játék már régen kész van, csak várnak a megfelelő időpontra a megjelenéssel. Nyilván nem fogják a Call of Duty és a Medal Of Honor megjelenésével egy időben kiadni.
-
LW
őstag
Újra és újra ugyan ez a missön, a sanda gyanúm az, akár a mafia2nél is így volt, az egyfolytában felvett misszió fog szerepelni a demóban.
Ami azt illeti valóban optimalizálásra szorul, ha a videó is max 25FPSel szuperál a Crytek HighEnd Laboratóriumában.Szerk: a megjelenési csúsztatáshoz meg csak annyit mondok... K4ksimogyorók.
-
Gude
senior tag
Kell a combos vas alá azért nem szivárogtatják a gépigényt!
-
szombatitomi
senior tag
Nem baj ha késik egy kicsit, ha ezt az időt az optimalizálásra fordítják.
-
macman507
aktív tag
Nincs rossz gépem, de talán még közepes beállításokkal is fog szaggatni a Crysis2
-
JoolsNOS
veterán
Zavvin eddig őszi-téli megjelenéssel lehetett előrendelni
-
wednesday
őstag
Optimalizálásba az is segít, hogy addigra újabb hardwarek jelennek meg.
-
Tituka
senior tag
inkább optimalizáltabb legyen a játék...
kibírjuk valahogy a megjelenésig -
Thome
veterán
Gépigényt nem mernek leírni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged