Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz T.Peter #83 üzenetére

Hehe. Nos, mert az Intel mostani fejlesztései alapján a software renderingben látják a jövőt (persze ez a s.r. nem az, ami '97-ig meghatározó volt), a 3d api-k néhány éven belül eltűnnek az erre szolgáló célhardverekkel és cél-programnyelvekkel, és univerzális számolási egységek közt osztják fel a feladatokat, amik mindenre programozhatóak lesznek, hardveres korlátok nélkül (a számítási teljesítmény az egyedüli korlát, itt jön be az ügyes programozás).

Ebben az nVidiának vagy Atinak szintén juthat terep, de az is lehet, hogy eltűnnek a piacról. Hangsúlyozom, mindez akkor, ha az Intel diktálja majd az elkövetkező évtized ilyen trendjeit. A fejlesztések már gőzerővel folynak minden esetre.

Mellesleg én nem azt mondtam, hogy eltűnik az nv vagy ati. De a Radeon és Geforce nevek eltűnnek majd, ebben szinte biztos vagyok.

PuMbA: talán ne egy gagyi minőségű videóból ítéljünk, várjunk normális screenshotokat. Mert amit te linkeltél nem az volt. Egyébként nekem nagyon Unreal 3.0 fílingem volt, ezért megkockákztatom hogy visszalépés lesz a motor a párhuzamos konzolos fejlesztések miatt...

Új hozzászólás Aktív témák