Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát figyi ez egy olyan ziccer amit kár lenne kihagyniuk (oled egyik legfontosabb képesége az hogy hajlíítható), gondolj csak bele milyen élmény lesz az hogy megnövelik a beláthatóságot, főleg ha továbbfeljődik a grafika, egyszerűen képtelesnég lesz vérpistit kihámozni a székből, de gyanítom hogy engem is....tény, hogy nem holnap lesz ez az eset, de mintha abban a cikkben egy fénykép is felbukkant volna, tehát már nem elméleti szinten mozog a dolog.
Egy korábbi hszban a projektoros linken a két szélső kivetítőn mintha már a kocsi oldalát is beláthatóvá tették volna, szal igazából tessék lássék
-
--Disztroj--
senior tag
Még valamikor olvastam hogy az oled kijelzőkkel az egyik gyártó terve az hogy egy extraszéles képernyőt félkörbe hajlítanak (nemértem miért nem jutott elöbb az eszükbe, már vártam hogy valaki kitalálja végre :] ), nah én arra lennék kiváncsi ott hogyan muzsikálna a dolog.
Ennek tükrében amúgy kár mazsolázni azon hogy a monitor széle milyen vastag, mert a jövő egész másképp fest
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest