Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matisz77
aktív tag
Hali Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless és Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless között gondolkodom érdekelne pontosan mi a különbség a kettő között az árán kívül?
-
SQX_Barto
addikt
A Creative Fatal1ty MK II szerintem még mindig az egyik legszebb füles, és az elődje megvolt nekem, szóval hangban is király lehet, főleg X-Fi GO-val megtámogatva
(Nem vagyok Creative és főleg nem Fatal1ty fan, az USB-s hangkártya pl pocsék anyagminőségű, de a hangja király)
Ezek speciel nem tetszenek -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon igényesnek néz ki.
Bár én a stereo híve vagyok. -
Madn!ght
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Baszki, ledobtam a láncot!
-
Chp
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
...de legalább hatékonyabb lehettem, mert már nálam volt a BFG és az összes kulcs. Áh, igazad van amúgy!
-
Chp
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
...IDKFA.
-
Chp
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Szerintem Te csaltál valamiféle ördögi módon, mert ugyanezt akartam írni!
-
Ronda.
-
TESCO-Zsömle
titán
A Creative mostanság nagyon kreatív...
-
v!ct0y
veterán
Jóféle.
-
Madn!ght
addikt
A design és az ár számomra rendben van. A súlyára lennék még kíváncsi. A hasonló felépítésű logitech/roccat fejesek egy óra használat után egyszerűen elkezdték nyomni a fejemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A játékosok igényeire tervezett Rage vezetékes és vezeték nélküli kivitelben érkezik.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest