Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Vessetek kövön, de nekem nagyon bejön a régi verziója, még ha nem is hűt annyira. Én az új gépbe szerintem ezt veszem, főleg hogy a ház is elég nagy lesz. Én amúgy is izomautó kedvelő vagyok, szóval egy plusz pont, hogy ilyen batang hűtőm van V8 néven
Most jöttem rá, hogy hiába szeretném ezt venni az új genes i7-ekre már nem megy rá ez a hűtő

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG RYUJIN III 360 CPU vízhűtő !
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest